NIP

SEP Netwerkborrel – Verborgen psychologen

Utrecht

Wissel jij graag ideeën en ervaringen uit met andere psychologen uit de sociale- en economische psychologie? Je bent niet de enige! Psychologen binnen ons werkveld geven aan vaak geen directe collega-psychologen te hebben, maar die wel te willen ontmoeten. Daarom organiseren wij als sectie Sociale- & Economische Psychologie op 30 maart de SEP netwerkborrel!

Direct aanmelden

Tijdens dit gratis evenement krijg je eerst een update van waar wij als sectie voor jou mee bezig zijn. Om je meer handvatten te geven m.b.t. ethiek rondom gedragsverandering ontwikkelden we de 5 principes voor ethisch handelen, een beslisboom en de position paper ‘Ethiek bij grootschalige gedragsbeïnvloeding’. En onze Expertgroep Klimaat & Gedragsverandering maakte afgelopen jaar een vliegende start. Dit is alvast een tipje van de sluier, maar we houden ons met nog veel meer onderwerpen bezig. Je hoort er alles over tijdens de Netwerkborrel.

Maar wij zijn niet alleen aan het woord op deze avond. De ‘verborgen psychologen’ Noortje Bouma, Reint Jan Renes en Desiree van der Horst nodigen je graag uit voor een gesprek over de rol van de verborgen psycholoog in de samenleving op het gebied van People, Planet en Profit. Noem jij jezelf psycholoog binnen je organisatie of ben jij ook een zogenaamde verborgen psycholoog? Wat is de toegevoegde waarde of tegen welke uitdagingen loop je aan? We nodigen je graag uit voor het gesprek hierover.

Tot slot is er tijdens deze borrel ook alle ruimte om te netwerken en je collega psychologen te ontmoeten.

Wil jij weten waar we als sectie SEP allemaal mee bezig zijn? Ben jij een verborgen psycholoog met een missie? Of wil je gewoon graag in contact komen met collega psychologen? We zien je graag de 30e!

Verborgen psychologen
Lang niet alle psychologen werken in de zorg of op de universiteit. Maar waar dan wel? En hoe gebruiken ze hun kennis van psychologie in de praktijk? Tijd om de ‘verborgen psychologen’ in het zonnetje te zetten.

Desiree van der Horst is afgestudeerd in Economische Psychologie, en nu werkzaam als conversion manager bij Online Dialogue. In haar eigen woorden is ze hier verantwoordelijk voor twee dingen: groei en geluk.
Reint Jan Renes, gedragswetenschapper en klimaatexpert. Hoe draagt hij met zijn psychologische kennis bij aan het klimaatvraagstuk?
Noortje Bouma werkt als communicatieadviseur bij de Landelijke Eenheid van de Politie Nederland. Maar ze studeerde sociale psychologie. Hoe zet ze haar kennis in bij de politie?

Praktische informatie
Wanneer: donderdag 30 maart
Hoe laat: 17.00-19.00
Waar: NIP Kantoor, Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht

Doelgroep
Op deze netwerkborrel zijn alle psychologen werkzaam binnen het werkveld Sociale & Economische Psychologie en psychologiestudenten met interesse in deze richting van harte welkom!
Je hoeft geen NIP-lid te zijn.

Aanmelden
Klik hier voor het aanmeldformulier.

Deelname aan deze netwerkborrel is gratis. We maken echter wel kosten voor elke deelnemer, dus we vragen je om je pas aan te melden als je zeker bent van je komst.