NIP

Home Lidmaatschap Tarieven lidmaatschap

Tarieven lidmaatschap

Als lid van het NIP geniet je van onze ledenvoordelen én draag je bij aan de ontwikkeling van jouw vakgebied en de professionalisering van je beroepsgroep. Zo maken we ons samen sterk voor kwalitatief hoogwaardige psychologie.

Onze lidmaatschapstarieven variëren afhankelijk van het type lidmaatschap dat op jou van toepassing is en waar je staat in je loopbaan. Dankzij jouw contributie blijven wij als vereniging in staat om jou en de 17.000 andere leden de best mogelijke diensten en voordelen te bieden.

Contributietarieven 2024

 
Vol tarief € 444
voor werkende leden
Gereduceerd tarief – 50% € 222
voor startende psychologen (tot maximaal 2 jaar na afstuderen), niet-werkende en gepensioneerde leden
Gereduceerd tarief – 90% € 44,40
voor studenten

 

Deze tarieven gelden per jaar en zijn exclusief eventuele aanvullende diensten die je afneemt (zoals de klachtenregeling of werkveldspecifieke tijdschriften). Jouw tarief geldt voor het hele kalenderjaar, het is niet mogelijk deze tussendoor te wijzigen.

Heb je vragen over de contributietarieven van 2023? Dan kan je terecht bij ons Informatiecentrum.

Contributiekosten terugvragen

Wist je dat je, als werknemer, je NIP-contributie gedeeltelijk via je werkgever vergoed kan krijgen? Omdat het NIP federatiepartner is van vakbond FBZ, heeft de contributie de status van vakbondscontributie. Wat je precies terugkrijgt, hangt af van de cao die voor jou van toepassing is.