NIP

Home Lidmaatschap Tarieven lidmaatschap

Tarieven lidmaatschap

Door lid te worden van het NIP, kun je niet alleen gebruik maken van onze ledenvoordelen, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van het vakgebied psychologie en de professionalisering van de beroepsgroep. Zo maken we ons samen sterk voor kwalitatief hoogwaardige psychologie. Onze lidmaatschapstarieven variëren afhankelijk van het type lidmaatschap dat op jou van toepassing is en waar je staat in je loopbaan. Hieronder bekijk je alle tarieven. De betaling vindt jaarlijks of halfjaarlijks plaats via automatische incasso. Dankzij deze contributie blijven wij als vereniging in staat om onze leden de best mogelijke diensten en voordelen te bieden. Word vandaag nog lid en ontdek hoe het NIP jouw carrière als psycholoog kan helpen groeien!

Contributietarieven 2023

 
Werkend lid € 395
Startend lid na studentlidmaatschap
(voor twee jaar na de datum van afstuderen)
€ 99
Startend lid (3e en 4e jaar) € 222
Afgestudeerde in opleiding € 321
Student € 33
Gepensioneerd lid € 210
Niet-werkend lid en lid in het buitenland € 222
Kortingstarief lid NVO € 321

 

Tarieven zijn per jaar. Door de fusie met de NVGzP zijn een aantal tarieven aangepast. Was je voor 1 oktober 2022 lid van de NVGzP (en niet van het NIP)? Dan geldt er voor jou in 2023 een aangepast tarief, zoals gecommuniceerd in 2022. Heb je hier vragen over, dan kun je terecht bij de ledenadministratie.

 

Inschrijfkosten

De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 25 (2023). Student-leden betalen geen inschrijfkosten. Als je je binnen twee jaar opnieuw als lid inschrijft, hoef je geen inschrijfkosten te betalen.

Welk tarief?

Weet je niet welk tarief voor jou geldt?

Contributiekosten terugvragen

Er zijn mogelijkheden om de contributiekosten geheel of gedeeltelijk via je werkgever terug te krijgen.