NIP

Voordeel voor leden

Ben je lid van het NIP, dan kun je naast de algemene voordelen van het lidmaatschap rekenen op extra voordelen. Je kunt gratis gebruikmaken van de juridische ondersteuning, krijgt korting op vakliteratuur, kunt voordelig verzekeringen afsluiten, betaalt 10% minder voor de E-learningmodule DSM-5 en krijgt maar liefst 50% korting op de NIP-basisvisitatie en visitatiecertificaat.

Juridische dienstverlening

Het kan onverwacht gebeuren: je raakt in conflict met je werkgever. Of je hebt vragen over de huurvoorwaarden van je bedrijfspand. Dan is het prettig om te weten dat je gratis gebruik kunt maken van de juridische ondersteuning voor leden.

Beroepsverzekeringen

Het NIP heeft Aon, een onafhankelijke makelaar in verzekeringen, gekozen als partner in verzekeringen. Als lid van het NIP krijg je korting op zakelijke verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid. En ook op particuliere verzekeringen zoals een zorgverzekering, inboedelverzekering en rechtsbijstand.

 

Vakliteratuur

Vakliteratuur lezen met korting? Boom Uitgevers geeft leden van het NIP korting op boeken. Als lid van het NIP krijg je sowieso 20% korting op Psychologie & Psychiatrie e-books van Boom. Ook zijn er elke maand kortingsacties.

 

Korting op visitatietool

Wil je de NIP-basisvisitatie doen of een visitatiecertificaat behalen? Dan krijg je 50% korting.

Nationale beeldbank