NIP

Home Voordeel voor leden

Voordeel voor leden

Ben je lid van het NIP, dan kun je naast de algemene voordelen van het lidmaatschap rekenen op extra voordelen. Je kunt gratis gebruikmaken van de juridische ondersteuning, krijgt korting op vakliteratuur, kunt voordelig verzekeringen afsluiten en gebruik maken van de NIP-basisvisitatie en visitatiecertificaat.

Bij- en nascholing

Als Psycholoog houd je je vakkennis graag op peil. Daarom biedt het NIP, samen met een aantal partners, jou de volgende interessante kortingen en aanbiedingen:

  • 20% korting op PsyXpert, het nascholingsplatform waarmee je op postdoc-niveau je kennis bijhoudt op het brede terrein van psychotherapie. Vermeld bij aanmelding ‘Lid NIP’ plus je lidnummer.
  • Uitgeverij BSL biedt 20% korting op Psychologie Totaal, een online platform met toegang tot boeken, tijdschriften en online nascholing. Vul bij het aangaan van een abonnement een couponcode in. Meer informatie hierover vind je binnenkort op deze pagina.
  •  NIP-leden die zich inschrijven of her-registreren in een door de FGzPt beheerd register, krijgen vanaf 1 februari 2023 korting (voor specialisten en gz-psychologen in opleiding tot specialist.)

Juridische dienstverlening

Het kan onverwacht gebeuren: je raakt in conflict met je werkgever. Of je hebt vragen over de huurvoorwaarden van je bedrijfspand. Dan is het prettig om te weten dat je gratis gebruik kunt maken van de juridische ondersteuning voor leden.

Verzekeringen

Het NIP werkt samen met Aon en VvAA als partners in verzekeringen. Als lid van het NIP krijg je korting op de beroepsverzekeringen, zoals arbeidsongeschiktheidsverzekering of de beroeps- en aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekeringen. En ook op particuliere verzekeringen zoals een zorgverzekering.

Vakliteratuur en video’s

Vakliteratuur lezen (of kijken) met korting? Wij bieden samen met onze partners, verschillende interessante kortingen:

  • Als lid van het NIP krijg je 20% korting op Psychologie & Psychiatrie e-books van Boom. Ook zijn er elke maand kortingsacties. Bekijk de boekenclub (besloten).
  • Ontvang 25% korting op het tijdschrift GZ-psychologie, het tijdschrift dat de positie van de gz-psychologen versterkt en een brug slaan tussen wetenschap en praktijk. Leden kunnen via een landingspagina op de website van BSL zich aanmelden voor een abonnement. Meer informatie hierover vind je binnenkort op deze pagina.
  • Ontvang 25% korting op het tijdschrift Kind en Adolescent Praktijk (tijdschrift). Leden kunnen via een landingspagina op de website van BSL zich aanmelden voor een abonnement. Meer informatie hierover vind je binnenkort op deze pagina
  • Als NIP lid kun je gebruik maken van een korting van 20% voor de duur van 3 maanden voor Psyflix! Hier vind je een breed aanbod van video’s over alle onderwerpen binnen psychotherapie en diagnostiek. Lees meer en bekijk de kortingscodes.

Handige tools

  • Je ontvangt 15% korting op aansluiting bij de zorgmakelaar, voor ondersteuning bij contractering en vergoeding. Neem rechtstreeks contact op met Eldermans|Geerts en vermeld dat je NIP-lid bent.
  • Ontvang een korting van € 127,50 op de entree- en implementatiekosten van Zorgmail voor veilige elektronische gegevensuitwisseling. Leden ontvangen kortingscode die gebruikt kan worden bij aanmelding. Meer informatie hierover vind je binnenkort op deze pagina.

Visitatietool

Met visitatie kun je de kwaliteit van je beroepsuitoefening hoog houden. De NIP-basisvisitatie en het visitatiecertificaat is exclusief voorbehouden aan leden.