NIP

Home Werken bij het NIP

Werken bij het NIP

Het NIP is een open en dynamische organisatie waar veel mogelijk is en waar iedere mening telt. Medewerkers zijn gedreven mensen: specialisten die zich vanuit een open en professionele houding inzetten voor 17.000 leden. Het NIP-bureau biedt professionele ondersteuning aan de vereniging en telt ca. 45 gemotiveerde professionals.

Actuele vacatures

Ben je lid en wil je actief worden voor het NIP?
Bekijk dan de openstaande verenigingsfuncties.

Nationale beeldbank

Wat geldt er voor mij als sollicitant?

De aan ons verstrekte persoonlijke gegevens gebruiken we om je sollicitatie af te handelen of om je vacatures te sturen. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en deze verstrekken wij ook niet aan derden. Wel kunnen we, na jouw toestemming, referenties navragen. Stuur ons alleen informatie die relevant is voor je sollicitatie.

Jouw gegevens

We bewaren je gegevens gedurende het gehele sollicitatieproces. Jouw gegevens zijn alleen toegankelijk voor degenen die bij de sollicitatieprocedure zijn betrokken. Vier weken na afloop van de procedure worden je gegevens verwijderd. Als we je gegevens in portefeuille willen houden, vragen we je toestemming. In dat geval blijven je gegevens een jaar bewaard en daarna vernietigd.

Je hebt recht op inzage, correctie en wissing van je persoonsgegevens. Je kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens en vragen om verwijdering van je gegevens uit ons bestand. Stuur daarvoor een verzoek naar info@psynip.nl. Vergeet niet een kopie-id mee te sturen voor het controleren van je identiteit. Vergeet ook niet je BSN en foto onleesbaar te maken.

Nationale beeldbank

Actief worden voor de vereniging

Je kunt op verschillende manieren actief zijn voor de vereniging. Lees bijvoorbeeld mee met een richtlijn die we ontwikkelen, organiseer een bijeenkomst of neem zitting in een werkgroep, commissie of sectiebestuur.