NIP

Home Studenten Actueel Vital Minds Movement

Vital Minds Movement

Hey! Welkom op de pagina van Vital Minds Movement!
Ben jij Neuropsychologiestudent? En kan je niet wachten om alvast iets te betekenen binnen je werkveld en je verder te ontwikkelen?
Als psychologiestudent is het soms best moeilijk om je te onderscheiden van al jouw medestudenten. Wij als Student in Sectie Neuropsychologie en Ouderenpsychologie van het Nederlands Instituut van Psychologen weten precies hoe dit voelt. Daarom is onze missie: studenten activeren en zorgen dat jij je kan onderscheiden van de rest.

Waarin kan jij iets betekenen?

Als Neuropsychologiestudent weet jij als geen ander dat er een groeiende hoeveelheid dementiegevallen is per jaar en dat er naar verwachting in 2050 zelfs 620.000 mensen dementie zullen hebben.
Jouw kennis over dementie is waardevol. De afgelopen jaren is er steeds meer onderzoek gedaan naar hoe je je brein vitaal kan houden. Jij kan als Neuropsychologie- student met jouw kennis ouderen en hun omgeving activeren en zo ervoor zorgen dat ze langer gezond en vitaal blijven.
Nieuwe dingen leren houdt het brein vitaal. Er zijn een tal van ouderen die graag meer willen weten over neuropsychologische fenomenen en hoe ze hun levensstijl kunnen aanpassen om gezond te blijven. Maak jij het verschil voor deze mensen? Het begint allemaal bij bewustwording, en daar maken wij impact. Door laagdrempelig onze neuropsychologische kennis te delen en daarmee ouderen te activeren.

What’s in it for you?

Doordat jij jouw kennis in praktijk brengt, ontwikkel je belangrijke competenties, bouw je een netwerk op en kan je iets betekenen voor anderen. En daar doen we het uiteindelijk voor, toch?
Vital Minds Movements helpt jou door middel van training door professionals om jouw kennis om te zetten naar leerzame en enthousiaste colleges voor ouderen en hun omgeving.

Jezelf ontwikkelen en andere mensen helpen, klinkt fantastisch toch? Wij gaan met enthousiasme aan de slag. Jij doet toch ook mee?

Neem contact op