NIP

Home Nieuwskamer Zij-instroom postmaster Arbeid & Gezondheidspsycholoog NIP van start

Geschreven op:

Zij-instroom postmaster Arbeid & Gezondheidspsycholoog NIP van start

Als psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP bevorder je het welzijn en de (individuele) gezondheid binnen arbeidssituaties. Er is steeds meer vraag naar psychologen op het gebied van Arbeid & Gezondheid. Om je te laten registreren als Arbeid- en Gezondheidspsycholoog NIP volg je een postmaster opleidingstraject dat voldoet aan de vakbekwaamheidsnorm van het NIP. Ben jij al geregistreerd als Arbeid & Organisatiepsycholoog NIP, maar wil je ook graag de registratie tot psycholoog Arbeid & Gezondheid behalen? Dan hebben we goed nieuws voor je.

In april 2023 start de NSPOH met de eerste postmasteropleiding Arbeid & Gezondheidszorgpsycholoog NIP. Het betreft een zij-instroom opleiding voor geregistreerde Arbeid & Organisatiepsychologen NIP. Cursisten voldoen na afronding aan de scholingseis voor de registratie Psycholoog Arbeid & Gezondheid NIP. Het opleidingsprogramma bestaat uit blended onderwijs: een mix van contact- en online onderwijs, met daaromheen voorbereidende activiteiten en huiswerkopdrachten die betrekking hebben op literatuur, casuïstiek, reflectie(s) en zelf te maken (eind)opdrachten. Voor master afgestudeerde psychologen start de opleiding in 2024. Lees meer over de opleiding en aanmelding op de website van de NSPOH.

Ben je masterpsycholoog en heb je interesse in de volledige postmasteropleiding tot Arbeid & Gezondheidspsycholoog? Houd dan zeker onze website in de gaten, want het volledige postmastertraject start in 2024.