NIP

Home Vraag & Aanbod Praktijkruimte te huur

Praktijkruimte te huur

Psychologiepraktijk Amsterdam Amsterdam 10 Oktober 2023

Psychologie Praktijk Amsterdam (PPA) heeft praktijkruimte te huur. Wij zijn een groepspraktijk in Amsterdam met ons hoofdkantoor op de Van Baerlestraat 13-2. Het pand ligt om de hoek van de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark. Wij leveren basisGGZ. Wij hebben 8 spreekkamers, een wachtruimte, secretariaat en gezamenlijke lunchruimte. De meeste mensen die hier werken zijn in loondienst bij de PPA. Een paar mensen huren een ruimte bij ons en hebben hun eigen praktijkvoering; een psychotherapeut, een psychiater en een relatietherapeut. Dit levert een mooie samenwerking op  met korte lijnen. Wij verhuren niet aan GZ-psychologen, omdat we die al voldoende in huis hebben.

We hebben een kleine kamer te huur van 12m2. U betaald dan €240 per maand als u de kamer 1 dag in de week huurt. Onze grote kamer is 27m2 en kost €372 per dag per maand.

Bent u op zoek naar een gezellige praktijkruimte op een mooie plek in Amsterdam, neem dan contact op met Marjan Kroon (m.kroon@psychologiepraktijkamsterdam.nl).