NIP

Home Stagebank Student Onderwijs Management

Student Onderwijs Management

Géén leerkracht, maar wel het onderwijs versterken als Student Onderwijsmanagement? Dat kan! De onderwijssector staat voor serieuze uitdagingen. We kampen met enorme lees-achterstanden, het lerarentekort, de thuiszitters, een krimp in leerlingaantallen, de gevolgen van de Wet Passend Onderwijs en ga zo maar door. Een enorme professionaliseringsslag aan de zijde van de bestuurskantoren is nodig zodat leerkrachten kunnen doen waar ze goed in zijn: lesgeven. En daarom zijn we altijd op zoek naar mensen zoals jij: een talentvolle student, met passie voor het onderwijs én lef. De vraag is alleen nog: op welke manier wil jij bijdragen aan de sector?

Student Onderwijsmanagement

Als Student Onderwijsmanagement kun je je on-the-job oriënteren op het werkveld en tegelijkertijd werken aan jouw ontwikkeling als persoon en professional. Gedurende jouw studie zal jij bij één of meer opdrachtgevers een professionaliseringsslag gaan brengen. Dit doe je bijvoorbeeld als HR adviseur i.o., marketing- of communicatie adviseur i.o., business controller i.o., projectleider i.o., beleidsadviseur onderwijs & kwaliteit of ICT & technologie, bestuurssecretaris of onderzoeker. Afhankelijk van jouw studierooster werk je al dan niet op locatie en op vrijdag word je af en toe uitgenodigd om delen van het Traineeship Onderwijsmanagement in Utrecht te volgen.

Perspectief als Student Onderwijsmanagement

Na afronding van jouw master krijg je voorrang om het Traineeship Onderwijsmanagement te gaan volgen bij gelijke geschiktheid en na afronding daarvan kun je al een vooraanstaande positie binnen het onderwijsmanagement gaan bekleden, want daar leiden we je voor op.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent ervan overtuigd dat je vanuit jouw vakgebied een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de professionalisering van het onderwijsmanagement. Of je nu je bachelor of master volgt in bestuurskunde, psychologie, communicatie, filosofie, pedagogiek, econometrie of in heel iets anders. Ook ben jij bij uitstek iemand met lef: in denken én doen. Je durft de dingen anders aan te vliegen en te volharden in dat wat werkt, ook als anderen daar nog aan moeten wennen.

Wat bieden wij jou?

Een vliegende start binnen onderwijsmanagement en dat terwijl je nog studeert. Je ervaart wat voor opdrachten je het best passen waardoor je nog gerichter het traineeship kunt volgen. Bovendien kun je direct een uitdagende functie gaan bekleden, waarbij je veelal geplaatst wordt op een hogere positie dan doorgaans het geval is als student. Ook kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, een nulurencontract met een vergoeding tot 20 euro bruto per uur en diverse toffe sociale activiteiten.

Meer informatie en solliciteren