NIP

Home Stagebank Stage – Akerendam

Stage – Akerendam

Ben jij bijna afgestudeerd Arbeids-/Sociale & Organisatiepsycholoog en wil jij ervaring opdoen in jouw werkveld? En ben jij vanaf begin september tot eind januari / begin februari beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Akerendam is een innovatief, psychologisch adviesbureau: Wij helpen mensen, teams en organisaties met leren, met meer resultaat boeken en het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we op basis van de psychologische wetenschap, met veel plezier en echte aandacht. Wij zijn de ‘huispsycholoog’ die organisaties met doordachte, maar vaak verrassend simpele, adviezen helpt mensen beter te laten (samen)werken. Daarvoor zetten we diverse instrumenten in, zoals assessments, development centers, coaching, workshops en trainingen. Akerendam kenmerkt zich door haar dynamische en ongedwongen bedrijfscultuur en platte organisatiestructuur.

Bij Akerendam werken gedreven psychologen die buiten de gebaande paden denken en klanten uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Opdrachtgevers prijzen de echte aandacht die we hen geven: korte lijnen, (on)gevraagde ideeën en adviezen en inhoudelijke kennis over de branche van de klant.

Wat bieden wij?

  • Een leuke en leerzame stage met bijbehorende verantwoordelijkheden
  • Een stimulerende werkomgeving
  • Een interessante combinatie van theorie en praktijk
  • Een centraal gelegen pand (Hilversum), vlak bij het centrum én het bos
  • Reiskostenvergoeding
  • Een interessante stagevergoeding

Heb jij interesse in ons vakgebied en ben jij vanaf september 2022 beschikbaar?
Mail dan je cv en een motivatie naar: info@akerendam.nl.