NIP

Home Stagebank Combinatiestage, onderzoek & praktijk – Parnassia Groep

Combinatiestage, onderzoek & praktijk – Parnassia Groep

  • Je volgt de opleiding Psychologie WO
  • Enthousiasme en inzet
  • Affiniteit met de doelgroep

Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond.

Zij houden rekening met je stageopdrachten, je competenties en je leerpunten. Je krijgt bij een stage die langer duurt dan vier aaneengesloten weken met een minimum van 144 uur een stagevergoeding volgens CAO. Je mag gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruik maken van onze bibliotheek met veel vakliteratuur.

De sollicitatieprocedure voor deze combinatiestage start 2x per jaar.
Om deel te kunnen nemen aan de selectie voor de stages die starten in het voorjaar dient je sollicitatie voor 1 oktober door ons te zijn ontvangen. De selectie vindt plaats in de maanden oktober en november.
Om deel te kunnen nemen aan de selectie voor de stages die starten in het najaar dient je sollicitatie voor 1 april door ons te zijn ontvangen. De selectie vindt plaats in de maanden april en mei.

Werken bij Parnassia Groep

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.

Parnassia Groep Academie is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van Parnassia Groep.
Het stagebureau van Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie en plaatsing van studenten.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een combinatiestage WO (onderzoek & praktijk) en heb je interesse in een stageplaats bij één van de zorgbedrijven van Parnassia Groep, solliciteer dan snel. Er zijn ook stageplekken in de regio Haaglanden.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de stagemogelijkheden, neem dan contact op met het secretariaat van het Stagebureau, tel. 088 – 3570337.