NIP

Home Stagebank Begeleiding onderwijs – Team 050

Begeleiding onderwijs – Team 050

Ben jij op zoek naar een bijbaan die past bij jou? Bij Team050 kun je werken aan je toekomst in de zorg of het onderwijs.

Team050 biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 0 t/m 23 jaar. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een aandachtstekortstoornis, ASS-problematiek, hechtingsproblematiek of een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De begeleiding wordt afgestemd op de hulpvraag van het kind/de jongere; zo begeleiden wij bijvoorbeeld bij plannen en organiseren, oefenen we sociale vaardigheden en bieden wij praktische ondersteuning ter bevordering van de zelfredzaamheid. De begeleiding vindt plaats daar waar nodig; thuis, op school of op een andere locatie.

De begeleiding door Team050 wordt geboden door toegankelijke en enthousiaste jonge professionals. Begeleiders zijn veelal studenten die een relevante hbo of wo opleiding volgen, bijvoorbeeld psychologie, social work of (ortho)pedagogiek. Al onze begeleiders worden ondersteund door een gezinscoördinator (gedragswetenschapper). Team050 biedt begeleiders een flexibele, betaalde en studiegerelateerde bijbaan.

Wat verwachten we van jou?

Praktisch

  • Je bent minimaal twintig jaar oud.
  • Je bent minimaal één jaar beschikbaar.
  • Je hebt minimaal je propedeuse behaald van het HBO/WO in een sociale richting.
  • Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding afgrond en doet op dit moment een vervolgstudie aan het HBO of WO in een sociale richting.

Professioneel

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt gemaakte werkafspraken na.
  • Je kunt samenwerken met (ouders van) de cliënt en collega’s.
  • Naast het bieden van praktische ondersteuning aan de cliënt, denk je mee in de werkdoelen, rapporteer je regelmatig over de voortgang van de begeleiding en sluit je aan bij evaluatiegesprekken.

Geïnteresseerd?

Ga voor meer informatie en het aanmeldformulier naar https://www.team050.nl/werken-bij/. Bellen (050-3110019) of langskomen (Heresingel 8, Groningen) voor meer informatie kan ook altijd!