NIP

Home Webinar Beroepenstructuur

Webinar Beroepenstructuur psychologische zorg

Op 22 januari van 19:00 tot 20:00 uur organiseren wij weer een webinar over de laatste ontwikkelingen binnen het programma Beroepenstructuur. Tijdens het webinar is er beperkt ruimte om vragen te stellen. Daarom vragen we je om in de Q&A te kijken of je vraag hierin al beantwoord wordt.

Aanmelden

Dit webinar is exclusief voor leden van NIP en NVP. Schrijf je nu online in om je plek te reserveren!

Ben je geen lid van NIP of NVP? Geen zorgen, het webinar is na afloop beschikbaar om terug te kijken. Houd onze websites in de gaten voor meer informatie.

 

 

Verplaatst webinar

Dit webinar stond eerst gepland op woensdag 15 november 2023. Helaas moesten we het webinar over de Beroepenstructuur verplaatsen naar maandag 22 januari 2024.

De werkgroepen boeken voortgang maar we kunnen op dit moment nog niet voldoende nieuwe informatie geven. De veranderingen in de beroepenstructuur brengen een unieke situatie met zich mee en daarbij is zorgvuldigheid prioriteit. Onder meer omdat VWS meer tijd nodig heeft om zich voor te bereiden op de aankomende veranderingen hebben we besloten het webinar enkele weken uit te stellen.

We realiseren ons dat velen van jullie benieuwd zijn naar specifieke onderdelen van de nieuwe beroepenstructuur en dat het wachten voor sommigen tot onzekerheid leidt. En dat uitstel van dit webinar dus ook als een teleurstelling kan komen. Via de nieuwsbrieven en de websites houden we je zoveel mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen. De informatie die reeds eerder gedeeld is, is overigens nog steeds beschikbaar via de websites van NIP en NVP.

Jouw aanmelding voor het webinar gaat vanzelf mee naar het webinar van 22 januari. Daarvoor hoef je zelf niets te doen. Je kunt je uiteraard afmelden, als je dat wilt. Dit kan door een e-mail te sturen naar communicatie@psynip.nl.