NIP

Home Werken bij het NIP Bestuurslid sectie Ouderenpsychologie

Bestuurslid sectie Ouderenpsychologie

Wij zoeken per direct een enthousiast, nieuw bestuurslid werkzaam in de Ouderenpsychiatrie.

Vanwege het vertrek van een bestuurslid zijn wij als sectie per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid. Vanwege de samenstelling van het huidige bestuur, geven wij de voorkeur aan iemand die werkzaam is binnen de ouderenpsychiatrie zodat we ook vanuit dat werkveld goed vertegenwoordigd zijn binnen het bestuur. Het is een mooie kans om direct betrokken te zijn bij nieuwe ontwikkelingen in jouw werkveld en onderdeel te zijn van een actief, betrokken en professioneel bestuur.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s uit het sectiebestuur en medewerkers van het NIP-bureau werk je aan het uitvoeren van ons jaarplan binnen de afgesproken kaders. Je kunt meehelpen met het organiseren van inhoudelijke activiteiten voor leden van onze sectie en je kunt onze sectie vertegenwoordigen in interne overleggen en werkgroepen van het NIP en in externe werkgroepen.

Wij bieden een interessante functie en een betekenisvolle carrièrestap waarbij je als eerste op de hoogte bent van de ontwikkelingen in je eigen werkveld en het geeft je de mogelijkheid om je netwerk te vergroten. Daarnaast kun je daadwerkelijk invloed op het NIP beleid uitoefenen en het is een uitgelezen kans om je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor een veerkrachtige samenleving en de belangen van je collega-psychologen.

Belangrijk is dat je je herkent in datgene waar het NIP voor staat en daar graag aan wilt bijdragen. Dat je interesse hebt om je beroep verder te ontwikkelen en daar het voortouw in wil nemen.

Wat neem je mee?

Je bent lid van het NIP en de sectie ouderenpsychologie of bent bereid dit te worden je bent werkzaam binnen het werkveld als praktiserend psycholoog je vervult geen (neven)functies die strijdig zijn met de belangen van het NIP.

Praktische zaken

Het betreft een onbezoldigde functie. Je kunt wel gebruik maken van een reiskostenvergoeding en een vacatievergoeding van 100 euro per vergadering. Het is niet goed te zeggen hoeveel tijd het je kost; dit hangt af van de taken die je op je wil nemen. We vergaderen 5 keer per jaar in Utrecht (en/of online) en de vergaderingen duren 2 uur.

Nationale beeldbank

Informatie en sollicitatie

Je kunt voor meer informatie contact opnemen via ouderenpsychologie@psynip.nl. Meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV naar ditzelfde emailadres.