NIP

Home NIP webinars Webinar: Wet zorg en dwang in het onderwijs

Webinar - Wet zorg en dwang in het onderwijs

Dit webinar heeft als doel kennis te delen over de wet en over hoe te handelen rondom dit thema voor psychologen en orthopedagogen werkzaam in het onderwijs en/of zorg.

In dit webinar gesproken over wanneer en hoe je als psycholoog/orthopedagoog handelt op basis van het schoolprotocol en/of de richtlijn fysiek beperkend handelen en/of vrijheidsbeperkende maatregelen in het onderwijs. Ook is gesproken over wanneer de wet zorg en dwang in het onderwijs van toepassing is. Dat blijkt alleen in bepaalde (over het algemeen zeer weinig voorkomende) gevallen.

Terugkijken

Je kan het webinar hier terugkijken.

Videopresentatie PO-raad

Bekijk hier de videopresentatie van de PO-Raad over fysiek beperkend handelen en/of vrijheidsbeperkende maatregelen in het onderwijs.

 

Disclaimer

De Online Meeting heeft als doel deskundigheidsbevordering van de deelnemers. Door deel te nemen aan deze Meeting is ingestemd met het privacy beleid van de NVO en ZOOM. Om een inbreuk hierop te voorkomen, wordt verzocht de link naar deze Meeting niet door te sturen naar anderen en deze niet te delen op sociale media. Vanwege privacy redenen is het niet toegestaan opnamen te maken. Het NIP is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in de verstrekte informatie.

Word lid of log in

  • Krijg exclusief toegang tot een schat aan informatie: van vakinhoudelijke webinars en evenementen tot aan kosteloos advies bij beroepsethische dilemma’s
  • Onderscheid jezelf als professional met onze registraties en merknamen
  • Je belangen worden behartigd in Den Haag en je draagt bij aan het bewaken van de kwaliteit van de beroepsuitoefening en de positie van de psychologen
  • Ontvang iedere maand Tijdschrift de Psycholoog