NIP

Home NIP webinars NIP-webinar: Richtlijn Scheiding

NIP-webinar: Richtlijn Scheiding

Wil je meer weten over de herziene richtlijn Scheiding, de belangrijkste aanpassingen en de toepassing van deze richtlijn in de praktijk? Kijk dan dit webinar Richtlijn Scheiding van 8 oktober 2020 terug: een initiatief van de beroepsverenigingen NIP, NVO en BPSW en het Programmateam Richtlijnen Jeugdhulp en jeugdbescherming.

In dit webinar wordt ingegaan op de belangrijkste aanpassingen in de herziene richtlijn Scheiding en de toepassingen van de richtlijn in de praktijk.

Inge van der Valk (eerste auteur van de herziene richtlijn) en Gerda de Boer (ouderschapsbemiddelaar en lid van het platform Scheiden zonder Schade namens NIP en NVO) geven beiden een korte presentatie en gaan in op vragen van deelnemers.

 

Word lid of log in

  • Krijg exclusief toegang tot een schat aan informatie: van vakinhoudelijke webinars en evenementen tot aan kosteloos advies bij beroepsethische dilemma’s
  • Onderscheid jezelf als professional met onze registraties en merknamen
  • Je belangen worden behartigd in Den Haag en je draagt bij aan het bewaken van de kwaliteit van de beroepsuitoefening en de positie van de psychologen
  • Ontvang iedere maand Tijdschrift de Psycholoog