NIP

Home NIP webinars NIP-seminar en webinar drieluik: Probleemgedrag bij dementie, van lijden naar leiderschap 

NIP-seminars en webinar drieluik: Probleemgedrag bij dementie, van lijden naar leiderschap

Samen met het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) en de PgD (Psychologische expertise voor de ouderenzorg) hebben we twee seminars (2021) en een webinar (2022) georganiseerd onder de titel ‘Probleemgedrag bij dementie, van lijden naar leiderschap’.

Met dit drieluik dragen CCEPgD en NIP sectie Ouderenpsychologie bij aan de implementatie van de Richtlijn probleemgedrag bij mensen met dementie (Verenso & NIP, 2018), en aan het interdisciplinair samenwerken bij de aanpak van probleemgedrag.

De seminars en het webinar sluiten nauw aan bij de dagelijkse praktijk van (GZ-) psychologen, verpleegkundig specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en teamcoaches die samenwerken in multidisciplinaire teams. In de seminars is veel aandacht voor de invloed van organisatiedynamieken op het ontstaan en voortbestaan van probleemgedrag. Mede om die reden zijn de seminars dan ook bijzonder geschikt voor bestuurders, directeuren en leidinggevenden in de VVT.

Ga direct naar

Word lid of log in

  • Krijg exclusief toegang tot een schat aan informatie: van vakinhoudelijke webinars en evenementen tot aan kosteloos advies bij beroepsethische dilemma’s
  • Onderscheid jezelf als professional met onze registraties en merknamen
  • Je belangen worden behartigd in Den Haag en je draagt bij aan het bewaken van de kwaliteit van de beroepsuitoefening en de positie van de psychologen
  • Ontvang iedere maand Tijdschrift de Psycholoog