NIP

Waarnemend (GZ-)psycholoog

Pleyade Arnhem 21 Juni 2022

Jij voelt je helemaal thuis in de ouderenzorg en de ondersteuningsvragen die hierbij komen kijken. Je haalt plezier uit de gesprekken met bewoners en cliënten en het adviseren van zorgcollega’s. Voor waarneming, zoeken wij voor de periode van juli 2022 tot en met februari 2023 een enthousiaste collega. Kom jij ons team versterken?

Dit is jouw baan

Als (GZ-)psycholoog bij Pleyade heb je een uitdagende baan. Je doet (neuro)psychologisch onderzoek en voert (mediatieve) behandelgesprekken. Je werkt zowel met bewoners van de diverse woonlocaties van Pleyade, als met cliënten die tijdelijk verblijven bij Pleyade Revalidatie. Ook ondersteun en adviseer je de zorgteams op de woonlocaties in de omgang met en benadering van ouderen met gedragsproblemen. Werken bij Pleyade betekent veel vrijheid. Je deelt je eigen agenda in, waarbij je aansluit bij de behoeftes en hulpvragen de woonlocaties en bewoners. Zo ben je het ene moment bezig met een bewoner met een hulpvraag rondom ervaren veiligheid bij dementie en het andere moment behandel je een bewoner met een hulpvraag rondom rouwverwerking. Binnen Pleyade zijn er talloze mogelijkheden om hulpvragen op creatieve en innovatieve manier te beantwoorden, bijvoorbeeld samen met het Pleyade Innovatie Team.

Je werkt in een collegiaal en enthousiast psychologenteam dat bestaat uit een klinisch neuropsycholoog, twee GZ-psychologen, twee psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en drie masterpsychologen. Kennisuitwisseling is een voorwaarde om te werken binnen de ouderenzorg. Bij Pleyade vindt dit plaats o.a. intervisie, werkbegeleiding en supervisie en brengen zowel de klinisch neuropsycholoog als de PIOGs de meest recente wetenschappelijke inzichten mee. Het team is onderdeel van de behandeldienst van Pleyade, waarin we elkaar laagdrempelig opzoeken.

Je werkt nauw samen met specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, creatief therapeuten, geestelijk verzorgers, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten. Onze psychologen hebben allerlei expertises, denk hierbij aan wetenschappelijk onderzoek, WZD, seksualiteit en NAH. Welke expertise breng jij of wil jij bij ons ontwikkelen?

Dit ben jij

Jij bent gedreven en ondernemend en treedt in je werk evenwichtig en daadkrachtig op. Je vindt het leuk om te werken met mensen met uiteenlopende ondersteuningsbehoeften en brengt daarnaast graag verdieping aan in je vak. Als collega ben je betrokken en je krijgt energie van het meedenken over ontwikkelingen binnen de organisatie en jullie vakgebied. Goede onderlinge samenwerking en heldere communicatie zijn voor jou vanzelfsprekend.

Je beschikt over psychologische vakkennis op academisch niveau, bij voorkeur aangevuld met de beroepsopleiding GZ-psycholoog. Het is fijn als je al beschikt over kennis en ervaring op het gebied van ouderenzorg, (neuro)psychologisch onderzoek en psychologische- en mediatieve behandelmethoden.

Dit bieden wij

Je krijgt een contract voor de periode van juli 2022 t/m februari 2023. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen Pleyade behoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris voor masterpsycholoog is conform CAO-VVT, FWG 60, maximaal € 5.045,55 per maand en het salaris voor GZ-psychloog is conform CAO-VVT, FWG 65, maximaal € 5.939,16 per maand. Het salaris is op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering. De inschaling vindt plaats op basis van jouw opleiding en werkervaring. Ook kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het voordelig aanschaffen van een nieuwe fiets, telefoon of computer.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de vakgroep psychologie, via 026 751 7300 of psychologen@pleyade.nl. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Je ontvangt binnen enkele dagen een reactie op jouw sollicitatie.

Kijk voor meer informatie over Pleyade op pleyade.nl.