NIP

Teamcoördinator Dagbehandeling

Prospero GGZ Alicante 17 Juni 2022

Prospero ggz – specialisten in psychisch herstel binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Prospero ggz heeft een vernieuwend behandeltraject ontwikkeld voor mensen met een terugkerende depressie, ernstige vermoeidheid en andere lichamelijke klachten die niet meer vanzelf overgaan. Vaak is er veel stress in de eigen omgeving, zoals op het werk of in relaties. Deze mensen ervaren geen grip meer op de situatie en eerdere hulp heeft hen ook onvoldoende geholpen.

Prospero ggz onderscheidt zich met een integraal behandelprogramma en een visie passend bij 3e generatie gedragstherapieën (o.a. Mindfulness Based cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapie) en interventies gericht op leefstijlverbetering (o.a. beweging, voeding en stressreductie) met innovatieve vormen van therapie. Prospero ggz wil ervoor zorgen dat cliënten na een intensieve behandeling weer in balans komen en kunnen terugkeren in de maatschappij (thuis en/of de werkplek) met nieuwe inzichten, vaardigheden en met meer regie over hun eigen leven.

Prospero ggz biedt een dagbehandeling in Alicante, Spanje en een deeltijdbehandeling in Veldhoven, Nederland.

Wij zijn op zoek naar een ervaren, flexibele en ondernemende teamcoördinator voor de Dagbehandeling Spanje die tevens regiebehandelaar/psycholoog is (totaal 32-36 uur per week).

Positie

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van zorgprofessionals in Nederland en Spanje.
Je vervult de rol van meewerkend teamcoördinator en tevens ben je de (regie)behandelaar van het intensieve dagbehandelingstraject in Spanje.
Het team in Spanje bestaat o.a. uit een klinisch psycholoog, GZ-psychologen, basispsychologen en bewegingsdeskundigen. Daarnaast werk je nauw samen met het team in Nederland bestaande uit een team met een psychiater, psychotherapeut, GZ-psychologen en basispsychologen. Je direct leidinggevenden zijn de Directeur Zorg en Directeur Bedrijfsvoering van Prospero ggz.

Kern / doel als meewerkend teamcoördinator:

Als meewerkend teamcoördinator ben je samen met het directieteam een verbindende schakel met het team. Je regisseert, organiseert en coördineert de werkzaamheden binnen het team. En je ondersteunt bij de controle op de kwaliteit en kwantiteit van het primaire zorgproces. Je draagt samen met anderen zorg voor een goed behandelklimaat en een prettige werksfeer. Je bewaakt onze kernwaarden: aandacht, verbinding, veerkracht.

Plaats in de organisatie als meewerkend teamcoördinator:

Ontvangt leiding van het directieteam en bent zelf onderdeel van het team. Geeft leiding en sturing aan een team / organisatorische eenheid van de afdeling van +/- 30 medewerkers op inhoudelijk en bedrijfsmatig gebied. Coördinatie vindt plaats binnen een vakteam.

Functie-inhoud regiebehandelaar/psycholoog

 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen
 • Verrichten van individuele behandelingen vanuit het cognitieve gedragstherapeutische referentiekader; gecombineerd met e-health behandeling.
 • Uitvoeren van groepsbehandelingen.
 • Deelname aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen, intervisie en beleidsvergaderingen.
 • Mede behandelverantwoordelijke voor de caseload van teamleden die geen regiebehandelaar zijn.
 • Samenwerken en afstemmen met verschillende disciplines in een intensief dagbehandeltraject.
 • Als regiebehandelaar ook het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen.

Functie-eisen

 • Als regiebehandelaar ben je geregistreerd als GZ-psycholoog/Psychotherapeut volgens de wet BIG; Als ervaren basispsycholoog heb je minimaal een universitaire opleiding tot psycholoog (richting klinisch) of tot GGK en ben je in het bezit van een LOGO-verklaring.
 • Je hebt recente en relevante werkervaring en je bent goed diagnostisch onderlegd. Een organisatorische rol past goed bij je.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en met werken volgens een holistisch behandelkader.
 • Je bent op de hoogte en werkt volgens de ggz richtlijnen, je kan werken vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en bent bekend met de derde generatie gedragstherapie, MBCT.
 • Je kan goed zelfstandig werken en neemt initiatief tot samenwerking waar nodig.
 • Je bent flexibel, je staat open voor veranderingen en je bent pro-actief om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je bent loyaal, betrouwbaar, open, warm en kan ook direct en duidelijk zijn.

Werken binnen de organisatie Prospero ggz

Wij vinden het belangrijk dat je, binnen de kaders van ons programma, autonoom kunt werken op de manier die jij prettig vindt, je achter de visie van Prospero GGZ staat en je je thuis voelt in het team waarvan je deel uitmaakt. De behandeling is state-of-the-art en innovatief. De cliënt staat in het proces centraal. We zijn transparant over de zorg die we leveren en proberen continu de kwaliteit te verbeteren.

Je functie is op fulltime basis voor 36 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris conform CAO GGZ (FWG 60/65), afhankelijk van de opleiding/BIG-registratie en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reacties/Informatie:

– Nieuwsgierig geworden en behoefte aan meer informatie? Bekijk onze website www.prosperoggz.nl of neem contact op met Anoeshka van den Brink (Directeur Bedrijfsvoering) via 040-3035048.

– Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie? Stuur dan uiterlijk voor 1 juli je persoonlijke motivatiebrief en CV per mail naar hr@prosperoggz.nl