NIP

Psycholoog

De Zorgcirkel Purmerend 5 September 2022

Psycholoog | Geriatrische Revalidatiezorg en Intramurale Psychogeriatrie | 28 uur

Psycholoog | Geriatrische Revalidatiezorg en Intramurale Psychogeriatrie | 28 uur

 

Dit ga je doen

Voor het behandelteam op de GRZ in Purmerend zijn we op zoek naar een ervaren (master)psycholoog met affiniteit in de ouderenzorg. De functie is zeer divers en uitdagend want je maakt deel uit van een interdisciplinair behandelteam dat werkzaam is binnen diverse soorten revalidatiezorg, denk aan een CVA-unit, orthopedische revalidatie, ambulante revalidatie en een herstelafdeling in het Dijklander Ziekenhuis (locatie Purmerend). De problematiek van onze revalidanten is divers en veelal complex en ingrijpend. Je levert een actieve bijdrage aan het optimaal laten functioneren van de cliënten. De focus ligt op het in kaart brengen van de cognitieve functies (en deze vertalen naar adviezen voor in het dagelijks leven) en het monitoren van iemands welzijn (waarvoor begeleiding wordt geboden, bijvoorbeeld bij stemmings- en angstklachten). Dit doe je in samenspraak met de cliënt, diens familie, mantelzorgers, behandelaren en zorgmedewerkers. Gebeurtenissen zoals het doormaken van een CVA kunnen ontzettend ingrijpen op de kwaliteit van leven. Daarom hebben we het tot onze missie verheven om voor onze cliënten de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken.

 

Onderdeel van het takenpakket zal ook een intramurale zorgafdeling zijn in het nabij liggende dorp Middenbeemster. Dit is een kleinschalige woonafdeling voor mensen met complexe neurologische ziektebeelden, zoals dementie. Hier ga je zorgteams, bewoners en hun mantelzorgers begeleiden en (mediatief) behandelen.

 

Dit vragen wij

 • Een afgeronde universitaire masteropleiding Psychologie met afstudeerrichting Klinische Neuropsychologie;
 • In het bezit van een Basisaantekening in de Psychodiagnostiek (BAPD);
 • Ervaring met geriatrische revalidatie is een vereiste;
 • Je kunt zowel zelfstandig aan de slag, maar hebt ook veel plezier in samenwerking met je multidisciplinaire collega’s en de medewerkers uit het zorgteam;
 • Je kunt goed verbinding maken, helder en duidelijke uitleggen en communiceren, waarbij je de ander het gevoel geeft dat hij/zij zich echt begrepen voelt;
 • Je bent net zo’n vakidioot als de vakgroep (4 GZ- psychologen, 2 PIOG, 5 master psychologen, 1 stagiaire) waarin je terecht komt.

 

Hier ga je werken

De revalidatie in de ouderenzorg bij De Zorgcirkel is dynamisch en uitdagend. Samen zoeken we de verdieping en focussen we op samenwerken. We hebben tijd voor de revalidant en er is geen hiërarchische cultuur, iedereen draagt zijn steentje bij. We zijn trots op onze hoge standaard voor kwaliteitszorg. De behandelaren op de GRZ in Purmerend vormen een divers, stevig en saamhorig team, waarbinnen we elkaar aanvullen en steunen en heeft ieder een eigen professie. Het team werkt interdisciplinair met elkaar samen en weet elkaars kwaliteiten goed in te schatten.

 

Jouw standplaats is in een groot, gezellig verpleeghuis in Purmerend en je maakt onderdeel uit van de vakgroep Psychologie. Deze groep bestaat uit 13 leden en samen met drie van deze leden breng jij je werkdagen door. Waar we als organisatie trots op zijn is dat we ruimte bieden voor professionele ontwikkeling. De Zorgcirkel is al jarenlang erkend als praktijkinstelling voor de GZ-opleiding. Daarnaast zijn er uitgebreide scholingsmogelijkheden en wordt er supervisie en intervisie gehouden.

 

Dit bieden wij je

Als je werkt met een warm hart, verdien je zelf ook het beste. Om te beginnen een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode in een gezellig team. Daarnaast de kans om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door diverse scholingsmogelijkheden (waaronder een persoonlijk opleidingsplan). En verder:

 • Een leidinggevende die dicht bij je staat en echt aandacht geeft;
 • Een cao VVT salaris, FWG 60 (min. €3.399 en max. € 5.045);
 • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie tot onbepaalde tijd voor (bij voorkeur) 16 uur;
 • De mogelijkheid om (eventueel) snel te starten;
 • Fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantieslag, pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage, fietsplan, uitruil reiskosten en een mooie bijdrage aan je sportabonnement of een cursus mindfulness. Woon je in (de regio) Purmerend en heb je kinderen tussen de 0-12 jaar? Wij hebben daar onze eerste eigen kinderopvang, die 7 dagen per week geopend is van 06.30–23.30 uur;

 

Enthousiast?

En wil je samen met ons aan de slag? Je kunt direct solliciteren via onze site (de link vind je hier). Voor meer informatie en/of vragen kan je contact opnemen met Ellen Slijkerman, GZ-psycholoog via 06-22362870/e.slijkerman@zorgcirkel.com of Petra Dekker, zorgmanager plus via 06-51732381/p.dekker@zorgcirkel.com. Je bent meer dan welkom.

 

Onze mail komt helaas zo nu en dan in de spam terecht dus hou deze na je sollicitatie goed in de gaten.

 

Wil je al onze vacatures zien? Ga dan naar: www.werkenbijdezorgcirkel.nl