NIP

Home Vraag & Aanbod Psycholoog

Psycholoog

TIM Letselrevalidatie Nieuwegein 20 November 2023

 

T.i.M. Letselrevalidatie

zoekt een psycholoog locatie: Nieuwegein

Geloof jij in de meerwaarde van interdisciplinair werken, waar je de mens ziet in plaats van de diagnose? Vind je innovatie en deskundigheid in de zorg belangrijk?
Ga je voor een functie waar persoonlijke ontwikkeling, duurzame resultaten en werkplezier de essentie zijn?

Wie zijn wij?

TiM Letselrevalidatie is een kleinschalig en innovatieve revalidatiekliniek met twee locaties. We zijn gespecialiseerd en deskundig op het gebied van niet-objectiveerbare lichamelijke en cognitieve klachten na een ongeval. Met plezier in ons werk creëren we duurzame mogelijkheden die de kwaliteit van leven voor een cliënt kan optimaliseren. Dit
doen we middels intensieve trajecten die volledig op maat zijn. Onze interventies zijn zowel evidence als practice based en van daaruit optimaliseren we constant onze hoge kwaliteitseis. In een interdisciplinair team van medisch specialisten, fysio-, psychomotorische en adem- & ontspanningstherapeuten, psychologen en werkcoaches wordt
zowel intern als met externe partijen nauw samengewerkt waarbij het belang van de cliënt centraal staat.

Wie ben jij?

 • Je bent een enthousiaste en ervaren basispsycholoog, die graag wil meedenken op zowel organisatorisch, als inhoudelijk vlak.
 • Je hebt affiniteit met zowel complexe aanhoudende pijnklachten als cognitieve klachten na hersentrauma en bent geïnteresseerd in de (bio)medische achtergrond hiervan.
 • Je bent in staat intakes te doen en behandelplannen zowel op te stellen als uit te voeren.
 • Je hebt ervaring met ACT, aantekening EMDR of andere vorm van traumatherapie is een pre.
 • Je gelooft in een interdisciplinaire, holistische visie en vindt vakoverstijgend denken leuk.
 • Samenwerken met cliënten, collega’s en betrokken partijen geeft je energie en gaat je gemakkelijk af.

Wat bieden wij?

 • Je bent bij ons meer dan “de psycholoog” en krijgt de vrijheid om naast je rol als behandelaar, verantwoordelijkheden op te pakken die bij je passen op zowel inhoudelijk als op organisatorisch vlak.
 • Kwaliteit staat boven kwantiteit, we faciliteren dat er goed balans is tussen je directe en indirecte tijd zodat je optimale kwaliteit kan leveren. Jouw sessies duren 60 of 90 minuten, indiceer je zelf met het team en op maat, maximaal krijg je 6 sessies per dag. Je krijgt ruim de tijd voor administratie, overleg en voor eventuele organisatorische taken die werkplezier geven.
 • Een professioneel, betrokken team van 6-8 behandelaren, dat gezamenlijk de verantwoordelijkheid neemt voor de behandeling en elkaar naar een hoger behandelniveau trekt.
 • Een contract van 24-36 uur op locatie Nieuwegein.
 • Salaris conform CAO GGZ met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals intervisie, pensioenvergoeding, reiskosten, vrij opleidingsbudget en teamuitjes.
 • Ongelimiteerde vrije dagen, in overleg en afstemming met je team.

Onze kernwaarden zijn creativiteit, duurzaamheid en onafhankelijkheid.

 • We geloven dat ieder mens uniek is. Dat betekent dat elk traject anders is en dat vraagt deskundigheid van al onze professionals.
 • We gaan altijd voor een duurzaam herstel, waarbij we kijken naar de oplossing van de grondoorzaak van de klachten en uitgaan van mogelijkheden. We geloven dat zelfredzaamheid     en hard werken daarbij essentieel zijn.
 • We werken persoonlijk en op maat, waarbij we duurzame relaties aangaan met zowel onze collega’s, onze cliënten als onze verwijzers. Onze eerlijkheid, openheid en transparantie hoor je terug in al onze gesprekken, lees je terug in onze verslagen en zie je terug in onze behandelmethode.

Sluiten deze kernwaarden ook bij jou aan en heb jij ook een “practice what you preach” instelling? Dan ben jij degene die we zoeken!

Geïnteresseerd?

Mail ons ter attentie van Merel van der Spoel, via werken@timletselrevalidatie.nl. Meer info? Kijk op onze website www.timletselrevalidatie.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de mail.