NIP

Orthopedagoog / Psycholoog

De onderwijs specialisten Arnhem 0,8 wtf 12 December 2022

Speciaal op zoek naar een orthopedagoog/psycholoog als jij!

Gezocht: een doelgerichte, doortastende orthopedagoog/psycholoog die elke dag opnieuw denkt in nieuwe kansen voor onze leerlingen (0,8 wtf).

Het Prisma college in Arnhem is op zoek naar een nieuwe collega.

We zijn op zoek naar een orthopedagoog/psycholoog die een hart heeft voor leerlingen met specifieke ondersteuningsbehoeften. Eentje voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat.

Samen met de directie, de zorgcoördinatoren en je collega psycholoog maak je deel uit van de Commissie voor de Begeleiding. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen. Je verricht werkzaamheden zoals het opstellen van ontwikkelingsperspectiefplannen, coaching van leerkrachten en je draagt verantwoordelijkheid voor de koers met betrekking tot de sociaal- en emotionele ontwikkeling van onze leerlingen.

Misschien ben jij dat wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over de school. We geven je een kort inkijkje.

Het Prisma college

Op het Prisma college bieden we voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die uitstromen naar dagbesteding of werk in een gloednieuw gebouw. Onze leerlingen hebben beperkte cognitieve mogelijkheden, belemmeringen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling of een meervoudige beperking waarvoor zij gerichte ondersteuning krijgen. Meer informatie vind je op www.prismacollege.nl. De school is onderdeel van De Onderwijsspecialisten.

Word jij orthopedagoog/psycholoog op het Prisma college?

Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet

 • Laten groeien van kinderen met speciale behoeften.
 • Samen onderwijs geven: samen met je leerlingen, samen met je collega’s, samen met de ouders en samen met andere betrokkenen.
 • Een hechte band opbouwen met leerlingen: betrokken maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
 • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
 • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde relevante universitaire opleiding.
 • Ervaring met leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben en onderwijs volgen op het voortgezet speciaal onderwijs.
 • Je hebt plezier in het werken met jongeren met een specifieke ondersteunings-behoeften en kan hierbij buiten de gebaande wegen denken.
 • Je vindt het vanzelfsprekend dat je zichtbaar bent in de lesgroepen en tijdens de praktijk- en vaklessen.
 • Je  bent een teamspeler, in staat om je kennis over te dragen en wilt vanuit je rol als orthopedagoog/psycholoog het team naar een nog hoger niveau brengen.
 • Je bent analytisch en kunt beleid vormgeven. Je implementeert het nieuwe beleid en verzorgt (deels) zelf trainingen voor medewerkers en/of leerlingen.
 • Je bent een kei in het communiceren met collega’s, ouders en externe partners.

Ons aanbod

Een aanstelling van 0,8 wtf, per direct. Bij goed functioneren bieden we je graag een vast contract aan. Je collega’s ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal 11, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren

Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog (of uiterlijk 6 januari) met je sollicitatiebrief en cv via de website https://www.deonderwijsspecialisten.nl/werken-bij/vacatures/vacature/?vacature-id=250. Je kunt je brief richten aan Marc Klapwijk, teamleider van het Prisma college. Heb je nog vragen? Marc (06 – 40 73 09 62) beantwoordt ze graag of kijk op www.prismacollege.nl

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.