NIP

Home Vraag & Aanbod Orthopedagoog / ( gz ) – Psycholoog

Orthopedagoog / ( gz ) – Psycholoog

Elver Arnhem, Doetinchem, Laag Soeren, Nieuw-Wehl 9 November 2023

Orthopedagoog – (GZ-)psycholoog / Behandelcentrum / Uren in overleg

Waar ga je werken?

Elver is een middelgrote organisatie die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. We hebben woon- en dagbestedingsvormen in de omgeving Doetinchem, Nieuw-Wehl, Arnhem en Laag-Soeren. De doelgroep binnen Elver is divers, variërend van mensen met een lichte verstandelijke beperking tot mensen met een ernstige meervoudige beperking en van jeugdigen tot ouderen. Waarbij vaak sprake is van complexe ondersteuningsvragen. Er wordt binnen Elver gewerkt vanuit de behandelvisies LACCS en Triple-C.

Je komt te werken in een team dat bestaat uit 16 orthopedagogen, GZ-psychologen en Orthopedagoog-Generalisten. We zijn onderdeel van het behandelcentrum en werken multidisciplinair en intensief samen met verschillende disciplines, zoals Artsen VG, paramedici, vaktherapeuten, psychodiagnostisch medewerkers, een geestelijk verzorger, Triple-C coaches en LACCS-coaches.

Waarom bij het Behandelcentrum werken?

“Een super leuke diverse job, waar je veel verschillende plekken en aspecten van de organisatie ziet, grotendeels je eigen agenda kunt bepalen en in samenwerking met de cliënt, familie, begeleiders en medebehandelaars een bijdrage kunt hebben aan een goed leven voor de cliënt”.

Wil je een beter beeld krijgen van ons? Klik dan hier.

Wat ga je doen?

Als Orthopedagoog (Generalist)/(GZ-)psycholoog ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg. Je brengt samen met de bewoners, verwanten, begeleiders en de collega’s vanuit het behandelcentrum de, soms complexe, hulpvraag en behoeftes van de bewoner in kaart en stemt daar vervolgens de begeleiding en behandeling op af. Je voert daarnaast psychodiagnostisch onderzoek uit, biedt individuele behandelingen en geeft scholingen rondom bepaalde thema’s.

Ook draag je, onder andere, door deelname aan één of meerdere kennisnetwerken (bijv. slaap, seksualiteit, ouderdom) bij aan de kennisontwikkeling binnen onze vakgroep en krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Afhankelijk van je ervaring biedt je daarnaast werkbegeleiding en eventueel supervisie aan jongere collega’s en denk je mee en ben je betrokken bij het zorginhoudelijke beleid van de afdeling en organisatie. We zijn binnen Elver volop in ontwikkeling om de zorg rondom de bewoners steeds verder te verbeteren, met dat voor ogen, draag je vanuit je inhoudelijke blik bij aan (beleids)ontwikkelingen binnen en buiten Elver.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen, betrokken en daadkrachtige collega met een proactieve houding. Je wordt enthousiast van samen puzzelen, bent in staat om over de grenzen van je vakgebied heen te kijken en je bent goed in het zoeken naar mogelijkheden om vastgelopen situaties in beweging te krijgen en te houden. Verder heb je:

 • Een afgeronde universitaire opleiding Orthopedagogiek of Psychologie, bij voorkeur aangevuld met de opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist.
 • Je beschikt bij voorkeur over senioriteit, wat zich vertaalt in minimaal 5 jaar ervaring als gedragskundige.
 • Een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Elver. Vanuit de vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Wat bieden wij jou?

 •  Je gaat aan de slag voor 24 – 36 uur.
 •  Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan
  voor onbepaalde tijd.
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, onder andere middels intervisie en scholing.
 • Intensieve samenwerking met andere behandeldisciplines.
 • Flexibele werktijden in overleg en mogelijkheid gedeeltelijk vanuit huis te werken.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Een zakelijke telefoon en Chromebook om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.
 • Als Orthopedagoog word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 60(max. €5.370,-) of FWG 65 (max. €6.320,-) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Vervolg?

Kom jij ons team versterken met jouw kennis en ervaring, weet jij van aanpakken, leg jij graag contacten met verwanten en begeleiders om na te denken over een ‘goed leven’ voor de cliënt, houd jij van afwisseling in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Gerjan Hoefman 06 57 39 02 12 of 0314 69 6911 (receptie).

Nadat jij gesolliciteerd hebt, neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Mocht je al eerder bij Elver hebben gesolliciteerd of bij Elver hebben gewerkt, log dan in met jouw privé e-mailadres door rechtsboven op inloggen te klikken. Als je jouw wachtwoord niet meer weet, kun je klikken op wachtwoord opvragen. Vervolgens kun je solliciteren op de vacature.