NIP

Opvolger voor assessment bureau Zeist

PKG Bedrijfspsychologen Zeist 11 Januari 2023

Opvolger voor assessment bureau

Zeist

 Mooie kans voor een ervaren assessment psycholoog met de ambitie om een eigen bureau te runnen!  Ruim 20 jaar geleden heb ik samen met twee collega’s de stap gezet om een eigen bureau te beginnen. Mooie jaren, met veel variatie en uitdaging. Voor mij als eigenaar van PKG Bedrijfspsychologen wordt het tijd om een opvolger te vinden aan wie ik met goed vertrouwen het stokje over kan dragen. Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft, dan hoor ik graag van je!

Over PKG Bedrijfspsychologen

PKG Bedrijfspsychologen ondersteunt bedrijven bij de selectie van nieuwe medewerkers en het behouden en ontwikkelen van talent dat al in huis is. Dat doen we op een persoonlijke manier en met veel aandacht voor kwaliteit en een goede dienstverlening.

Het team bestaat uit drie psychologen en twee psychologisch assistenten. De sfeer is informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap.

Een specialisme van ons is het uitvoeren van psychologisch veiligheidsonderzoek voor veiligheidsfuncties in de spoorwereld. Dit zorgt voor een stabiele en gezonde basis voor de bedrijfsvoering. Ook voeren we assessment onderzoeken uit en bieden we begeleiding/coaching aan voor werknemers met psychische klachten.

Interesse

Heb je interesse en behoefte aan telefonisch contact? Neem dan contact op met Wietse Gerkema, telefoon 0343-528503. ’s Avonds kun je me mobiel bereiken op 06-39798916, bij voorkeur tussen 20.00 en 21.30 uur. Je kunt je ook oriënteren door onze website te bezoeken: www.pkgpsy.com

Je brief en cv kun je richten aan Wietse Gerkema: wgerkema@pkgpsy.com