NIP

Masterpsycholoog / GZ-psycholoog

Geriant Heerhugowaard 21 Juni 2022

Als (GZ) psycholoog ben jij binnen Geriant helemaal op je plek!

Mensen met dementie zo lang mogelijk thuis laten wonen, op de manier waarop zij dat willen en met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven, tenzij dit echt niet langer mogelijk is, dat is ons motto. Als GZ psycholoog ben jij onderdeel van onze ‘gouden driehoek’, waarin je met een specialist ouderengeneeskunde en casemanager dementie een multidisciplinair team vormt.

Werken met ouderen met dementie en werken in een multidisciplinair team heeft jouw voorkeur. Samen met de cliënt, diens omgeving en het team stem je de behandeling en begeleiding af op de zorgvraag van de cliënt. Je richt je daarbij niet alleen op de ziekte, maar vooral op de gevolgen daarvan voor het dagelijks leven van de persoon met dementie en zijn naasten. Een inspirerende en lerende werkomgeving biedt ruimte voor verdere ontwikkeling en het inbrengen van jouw expertise.

Samen met negen collega (GZ-)psychologen en maak je deel uit van de vakgroep psychologen. Je kunt werkzaam zijn op alle locaties van Geriant en in meerdere kleinschalige woonvormen. Afhankelijk van jouw mogelijkheden bekijken we welk werkgebied het meest passend is.

Jouw uitdaging:

 • Bijdragen aan de ontwikkeling en het tevens (mede) uitvoeren van psychologische behandeling voor mensen met dementie én hun directe omgeving;
 • Verrichten van neuropsychologische diagnostiek bij ouderen met (verdenking op) cognitieve stoornissen;
 • Bijdragen aan de totstandkoming van het behandelplan en de coaching van medewerkers en team bij de uitvoering hiervan; vanuit jouw expertise adviseer en ondersteun je over omgang en handelwijze in complexe situaties;
 • Deelnemen aan en mee ontwikkelen van activiteiten op het gebied van dienstverlening, preventie, scholing en voorlichting (Geriant kenniscentrum dementie).

Wat breng je mee?

 • Academische opleiding tot psycholoog met een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog;
 • Affiniteit en ervaring met het werken met ouderen in de psychogeriatrie;
 • Je bent in staat buiten de kaders te denken en creatief in het vinden van oplossingen bij complexe problematiek.
 • Het vermogen tot samenwerking met verschillende disciplines binnen één team;
 • Niet bang voor verandering: belangstelling en kwaliteiten voor innovatie en ontwikkeling.
 • De beschikking over rijbewijs en auto, om in het hele werkgebied van Geriant jouw werkzaamheden uit te voeren.

Ben je masterpsycholoog, maar (nog) geen GZ-psycholoog en heb je belangstelling voor Geriant, neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Ons aanbod:

 • Een dienstverband van 32-36 uur per week.
 • Een collegiaal multidisciplinair team waar met inzet aan nieuwe ontwikkelingen wordt gewerkt en waar de bijdrage van de psycholoog onontbeerlijk is.
 • Vooralsnog een tijdelijk contract voor de periode van één jaar met de intentie tot verlenging;
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.
  De functie van GZ-psycholoog is ingedeeld in FWG 65 (€ 4.263,61 tot € 5.939,16 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  De functie van masterpsycholoog is ingedeeld in FWG 60 (€ 3.783,39 tot € 5.045,55 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en pensioenregeling. Daarnaast hebben we een fietsenplan en een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Gezond en gelukkig je werk doen is voor Geriant belangrijk. Je team en je manager spreek je regelmatig en we hebben echt oog voor elkaar. Ook kun je gebruik maken van de diensten van een vitaliteitscoach.

Ja, ik wil meer weten!

Bel dan gerust met Ellen Bos – Ruijer (GZ-psycholoog) via 06‑57623815.
Voor meer informatie over de procedure en arbeidsvoorwaarden, neem dan contact op met Desirée Elzinga, HR adviseur via 06-52152372.

Wat denk je? Is er een match?

Richt jouw CV en motivatiebrief dan onder vermelding van vacaturenummer 2022-08 per email aan personeelszaken@geriant.nl, t.a.v. Desirée Elzinga, HR adviseur.

De vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het verkrijgen van een VOG en een referentie check zijn verplichte onderdelen van de procedure.