NIP

Master Psycholoog / GZ-Psycholoog (Tijdelijk )

ZZG Zorggroep Groesbeek, Mook 27 Oktober 2022

| Groesbeek – Mook | Tijdelijk | ZZG Zorggroep | 24 uur per week |

 

Ben jij (GZ-)psycholoog en zie je het als een uitdaging om de vakgroep Psychologie van ZZG Zorggroep tijdelijk te versterken i.v.m. waarneming van zwangerschapsverlof?

Team geriatrische behandeling & advies van de ZZG zorggroep heeft met ingang van 15 november een vacature voor een (GZ-)psycholoog voor 24 uur per week, voor 3 woonlocaties van ZZG zorggroep voor de duur van 6 maanden.

Ook masterpsychologen en (GZ-)psychologen die werken op ZZP-basis worden uitgenodigd om te reageren.

Jij als (GZ-)psycholoog

Je verricht als gedragsdeskundige (neuro)psychologische diagnostiek en je levert behandeling en begeleiding aan cliënten, familie en mantelzorgers. Uiteraard zorg je ook voor het formuleren van de behandelplannen, de verslaglegging aan de betrokkenen en dossiervorming. Je hebt veel contacten met verwijzers intern (o.a. specialist ouderengeneeskunde) en andere betrokken hulpverleners.

Daarnaast adviseer, ondersteun en begeleid je de teams op de locaties bij het omgaan met problemen op het gebied van gedrag en stemming.

Vanuit de visie van ZZG zorggroep willen wij aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van cliënten en/of hun sociale omgeving om zoveel mogelijk welzijn, veiligheid en zelfstandigheid voor de cliënten te kunnen waarborgen en bevorderen.

Woonlocaties

Je gaat werken op de Eikenhorst en Plataan in Groesbeek en Mookerhof in Mook. In de woonlocaties wordt zorg en behandeling geboden aan voornamelijk ouderen met psychogeriatrische en/of lichamelijke zorgvragen.

Dit krijg je

Wij bieden je een afwisselende baan met verschillende soorten consultvragen (diagnostiek, behandeling en begeleiding) binnen verschillende settingen. Daarnaast kom je te werken in een enthousiast team van 10 (GZ-)psychologen.

  • Een salaris in FWG 65 van de cao VVT voor de functie van GZ-psycholoog (FWG 60 voor een master-psycholoog). De hoogte van je salaris hangt af van de werkervaring.
  • De functie is voor 24 uur per week, voor de duur van ten minste een half jaar, met mogelijk een tijdelijke verlenging.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris.

Dit ben jij

  • Je hebt je opleiding tot (GZ-)psycholoog succesvol afgerond en beschikt over de bij de functie behorende registraties.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit, expertise en werkervaring op het gebied van ouderenpsychologie en het uitvoeren van neuropsychologische en psychologische diagnostiek en behandeling.
  • Je bent stressbestendig, hebt een proactieve werkhouding en bent degene die de positie van de psycholoog in de ouderenzorg mede vorm wil geven.
  • Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je beschikt over een rijbewijs en een auto.

Ook als je wel belangstelling hebt voor deze vacature, maar twijfelt of je voldoet aan de gevraagde eigenschappen nodigen we je uit om te reageren.

Word onze nieuwe collega

Neem voor meer informatie contact op met Eric van Pinxteren (manager vakgroep psychologie) via:

06-48588935 of e.vanpinxteren@zzgzorggroep.nl

Wil jij deze baan?

Solliciteer dan via de button ‘Direct solliciteren’ en upload je motivatie en cv.

In vier stappen naar een baan bij ZZG, bekijk onze sollicitatieprocedure.

Vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met onze recruiter Marianne van Rens.

Tel: 06-831 041 96

m.vanrens@werkenbijzzgzorggroep.nl