NIP

Home Vraag & Aanbod Klinisch psycholoog K&J / GZ-psycholoog volwassenen

Klinisch psycholoog K&J/GZ-psycholoog volwassenen

Antonius Zorggroep Sneek 17 Maart 2023

 

 

Sta je open voor een nieuwe uitdaging? We zoeken een nieuwe collega voor ons ziekenhuis, of misschien wel twee. Ook als je een ervaren Gezondheidszorgpsycholoog bent of juist volwassenen behandelt, is deze vacature je mogelijk op het lijf geschreven.

Je helpt kinderen, jeugd en jongvolwassenen met lichamelijke problemen zich optimaal te ontwikkelen binnen hun mogelijkheden, gebruikmakend van psychodiagnostiek en psychologische behandelmethodieken. Je doelgroep kampt met aanhoudende lichamelijke klachten, ernstige ziekte of chronische aandoeningen zoals diabetes, astma of eczeem. Psychosomatiek, infant mental health en medisch gerelateerd trauma behoren vanzelfsprekend tot je expertise. Je werkt intensief samen met kinderartsen en pedagogisch medewerkers en hebt hierin een adviserende rol. Als specialist of generalist maak je deel uit van de vakgroep Medische Psychologie en de medische staf van het ziekenhuis.

Ligt jouw expertise in de volwassenenzorg?

Ben je goed in het kortdurend behandelen van volwassenen en ouderen, ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je doelgroep kampt onder meer met aanhoudende lichamelijke klachten, aanpassingsproblemen of emotionele gevolgen van ziekte en medische behandeling. Je biedt maatwerk in gedragsmatige behandeling, waardoor coping en zelfzorg verbeteren. Zo help je patiënten én hun verwijzend medisch specialist. Ook huisartsen uit de regio kunnen verwijzen. Welke aandachtsgebieden hebben jouw bijzondere interesse? De collega’s zijn flexibel en stemmen de taakverdeling onderling af.

Vakgroep Medische Psychologie

De vakgroep Medische psychologie bestaat uit twee Klinisch Psychologen, twee Gezondheidszorgpsychologen in opleiding tot specialist en twee Gezondheidszorgpsychologen. Eén van de collega’s is Kinder- en Jeugdpsycholoog, de anderen richten zich op volwassenen en oudere patiënten. Drie Psychodiagnostisch werkenden, een Adem- en Ontspanningstherapeut en twee Medisch Secretaresses maken de afdeling compleet tot een soepel draaiend team. Er wordt nauw samengewerkt met drie Medisch Maatschappelijk Werkenden.

Het team kent een prettige collegiale sfeer, waarbij er volop ruimte is voor persoonlijke wensen, eigen ontwikkeling en initiatief. Er zijn korte lijnen met Specialisten, Verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste, communicatief vaardige en doortastende BIG-geregistreerde Psycholoog met aantoonbare deskundigheid in de diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun gezinssystemen, ofwel volwassenen. Je beschikt over ruime ervaring binnen een medische of vergelijkbare setting. Je bent zelfstandig en weet de samenwerking op te zoeken. Jij staat voor je vak en draagt dat ook uit. Je durft jezelf te toetsen aan collega’s en vakgenoten.

Wij bieden jou

 • Een dynamische werkomgeving waarin vindingrijkheid goed van pas komt
 • Als Psycholoog kind en jeugd bieden wij een contract van 24 tot 32 uren
  per week, als je met volwassenen werkt is dit 8 tot 16 uren per week
 • Salaris volgens FWG 65 voor Gezondheidszorgpsycholoog of FWG 70
  voor Klinisch Psycholoog van de cao Ziekenhuizen
 • Verhuiskostenregeling
 • Toereikende vergoeding van bij- en nascholing (voor psycholoog-specialist ‘AMS-like’)
 • Een uitstekend opleidingsklimaat met de mogelijkheid te worden opgeleid tot Klinisch Psycholoog
 • Structurele intervisie binnen de vakgroep
 • En niet te vergeten, onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: korting op een fitness abonnement en collectieve korting op je aanvullende
  zorgverzekering
 • Voor een overzicht van al onze arbeidsvoorwaarden verwijzen we je graag  naar de website van mijnantonius.nl/welke-arbeidsvoorwaarden-gelden- voor-jou

Over Antonius

Antonius is een ondernemende organisatie die staat voor veilige en betrokken zorg. We onderscheiden ons door zowel ziekenhuiszorg als thuiszorg te bieden aan patiënten en cliënten. Zo bieden we zorg thuis als het kan en in het ziekenhuis als het moet.
Met maar één doel voor ogen: kwalitatief hoogwaardige zorg vanuit ons hart, passend bij de patiënt of cliënt en haar omgeving. Met zo’n 3.000 deskundige medewerkers werken wij dagelijks aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de regio Zuidwest-Friesland, de Noordoostpolder en Urk.

Onze medewerkers zijn vooruitstrevend en werken er iedere dag aan om de zorg beter en veiliger te maken. Wij vinden het dan ook van belang om te investeren in vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid voor onze betrokken en bevlogen collega’s. Daarnaast werken we samen aan succesvolle oplossingen en creëren we een werkomgeving waar onze medewerkers kunnen groeien en presteren. Dit alles biedt een mooie plek om te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.

Info en contact

Enthousiast geworden over deze vacature? Voor meer informatie kan je terecht bij Krista van Eekeren, Klinisch Psycholoog kind en jeugd. Neem gerust contact op via tel. 0515 – 488 351 (optie 8). Solliciteren kan tot 13 april 2023 via de website van Antonius: www.mijnantonius.nl

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 19 april 2023.