NIP

Klinisch- / GZ psycholoog

Deventer Ziekenhuis Deventer 28 uur per week 5 februari 2023

Binnen het Deventer Ziekenhuis heb je een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis en hebben we de afgelopen jaren meerdere keren het keurmerk ‘Beste Werkgever’ ontvangen via Effectory.

Binnen de vakgroep Medische Psychologie van het Deventer Ziekenhuis is, wegens het vertrek van een collega, een vacature ontstaan voor een Klinisch Psycholoog of GZ-Psycholoog volwassenenzorg. Het gaat om een vacature voor 28 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Klinisch Psycholoog of GZ-Psycholoog volwassenenzorg houd je je bezig met psychodiagnostiek, indicatiestelling en het geven van (kortdurende) behandeling aan patiënten die zijn verwezen door de medisch specialist. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en geeft intercollegiaal advies. Je werkt samen met vrijwel alle specialismen; o.a. interne geneeskunde, oncologie, gynaecologie, cardiologie en anesthesiologie. Ook werk je samen met revalidatieartsen en andere disciplines binnen het centrum voor Medisch Specialistische Revalidatie.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het opleiden binnen de vakgroep, en denkt mee in het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden. Ook heb je een aandeel in deskundigheidsbevordering en training van ziekenhuismedewerkers op verschillende gebieden, waaronder therapeutische communicatie.

Je bent lid van de medische staf, neemt deel aan commissies op het gebied van patiëntenzorg, en hebt samen met je vakgroep genoten een actieve rol in ontwikkelen van beleid voor, en het bepalen van de koers van de afdeling.

Waar ga je werken?

De vakgroep Medische Psychologie is een zelfstandig specialisme binnen het ziekenhuis en vormt samen met psychodiagnostisch medewerkers en secretariaat een afdeling. Wij zijn een enthousiaste, horizontaal georganiseerde, ambitieuze en hechte vakgroep, in een dynamische ziekenhuisorganisatie.

De vakgroep verzorgt diagnostiek en behandeling op het gebied van neuropsychologische problematiek, psychosomatiek en psychologische klachten ten gevolge van somatische problematiek. Als vakgroep verlenen we zorg aan patiënten die worden verwezen vanuit diverse medische specialismen binnen het ziekenhuis.

De vakgroep bestaat momenteel uit 2 Klinisch Psychologen volwassenen, 2 Klinisch Psychologen kind en jeugd, 2 Klinisch Neuropsychologen en 1 GZ-psycholoog. Er zijn twee vaste opleidingsplaatsen (GZ kind & jeugd en KNP).

Wij zoeken een collega:

  • Met een BIG-registratie Klinisch Psycholoog of GZ-psycholoog
  • Met bij voorkeur werkervaring in de somatische gezondheidszorg
  • Die bij voorkeur lid is van kwaliteitsregisters VGCT en/of VEN
  • Die goed in staat is om de vakgroep te vertegenwoordigen binnen het ziekenhuis.
  • Die affiniteit heeft met opleiden en eventueel wetenschappelijk onderzoek.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een baan in een fijne, professionele vakgroep, in een ambitieus ziekenhuis waar persoonlijke aandacht belangrijk is. Het gaat om een vacature voor 28 uur per week. Het salaris is conform de CAO Ziekenhuizen. Het gaat om een vaste aanstelling.

En… last but not least: Deventer is een mooie stad met uitstekende mogelijkheden om fijn te wonen, te werken en te recreëren.

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over de functie, of over werken in het Deventer Ziekenhuis? Neem dan contact op met Yvette Krol, vakgroepvoorzitter, via 0570-535160 of y.krol@dz.nl. Wil je eerst sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom voor een informele eerste kennismaking bij een kop koffie.

Wil jij graag in het Deventer Ziekenhuis werken?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren vóór 6 februari 2023. De eerste gesprekken staan gepland op maandagmiddag 13 februari 2023. We ontvangen graag een CV en motivatie via onderstaand sollicitatieformulier.

We ontvangen graag een motivatie en een CV in één PDF-bestand. Solliciteren kan enkel met een Chrome browser.

Geen bevestiging ontvangen na 24 uur op werkdagen? Kijk dan in je spam of ongewenste mail. Ook daar niet ontvangen? Stuur dan een mail naar hrservices@dz.nl. Solliciteren via dit e-mailadres is niet mogelijk.