NIP

Klinisch psycholoog

Isala Meppel, Zwolle 27 Juli 2022

Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog:

 • ben je werkzaam op de polikliniek van onze afdeling en de kliniek van beide ziekenhuislocaties (Zwolle en Meppel). Je maakt deel uit van een staf van 21 psychologen. Wij leiden momenteel twee klinisch psychologen, een GZ-psycholoog en een klinisch neuropsycholoog op, dus kennis delen en elkaar verder helpen zit in ons team;
 • heb je een takenpakket wat zowel patiëntenzorg, onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek omvat. Je takenpakket stellen we samen vast, afhankelijk van affiniteit en ambitie;
 • voer je binnen de poliklinische patiëntenzorg zelfstandig intakes uit en geeft psychologische behandelingen of psychotherapie. Daarnaast zie je patiënten in de kliniek voor acute klinische problematiek en kortdurende begeleiding;
 • neem je deel aan MDO’s ten behoeve van de verschillende aandachtsgebieden en werk je mee aan productontwikkeling en teambegeleiding;
 • voer je, in samenwerking met andere collega’s, afdelingen of instellingen, wetenschappelijk onderzoek uit. Isala werkt nauw samen met de verschillende UMC’s en beschikt over een innovatie- en wetenschapsfonds en goede research faciliteiten.

Waar ga je werken?

Je komt te werken binnen de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) Medische Psychologie, die vrijwel alle specialismen binnen Isala van medisch psychologische zorg voorziet. Bij ons werken klinisch psychologen, GZ-psychologen, psychologen in opleiding en psychodiagnostisch werkenden, ondersteund door een secretariaat en een manager, samen aan de beste psychologische zorg voor onze patiënten.

Als team zijn we patiëntgericht, kwalitatief, collegiaal en betrokken bij elkaar. Er heerst een goede, open sfeer en de samenwerking met andere disciplines en medisch specialisten is goed en professioneel.

De patiëntenpopulatie is veelzijdig en afwisselend. Afhankelijk van affiniteit en deskundigheid is het mogelijk om je takenpakket zelf mede vorm te geven. We hebben regelmatig afdelingsoverleg, intervisie en themabijeenkomsten om onze kennis en kwaliteit op peil te houden. Ook beschikken we over een ruime testo- en bibliotheek.

Wie ben je en wat breng je mee?

 • Je bent een proactieve, besluitvaardige, BIG geregistreerd klinisch psycholoog met een kwaliteitsbewuste instelling;
 • Je werkt vanuit een (psycho) -theoretisch kader, waarbij je steeds de synergie tracht te vinden tussen de geneeskundige- en de gedragswetenschappelijke visie;
 • Je bent in het doen van onderzoek analytisch, denkt door en kunt goed verbanden leggen.
 • Je hebt aantoonbare belangstelling voor de medische psychologie t.b.v. volwassenen en ouderen;
 • Je bent collegiaal en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je kunt, ook als zaken anders lopen dan gedacht, goed de rust bewaren en prioriteiten stellen. Je kunt goed plannen en organiseren en zet je beschikbare tijd en middelen adequaat in.

Wat bieden wij?

 • We heten je graag welkom in ons team en zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt, zodat je je snel thuis voelt.
 • Je krijgt een dienstverband van minimaal 24 uur per week, maar ook meer uren is mogelijk. We bepalen het exacte aantal uren samen, zodat werk en privé goed voor je op elkaar aansluiten. Deels thuiswerken behoort tot  de mogelijkheden.
 • De honorering is conform de Cao een inschaling Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in FWG 70, met een maximumsalaris van € 6.887,00 bruto bij een fulltime dienstverband van 36 uur. De pensioenregeling is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo hebben we bijvoorbeeld een thuiswerkregeling en een regeling voor bij- en nascholing en lidmaatschappen.

Wil je meer weten?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan gerust contact op met Melanie Wolterink, GZ-psycholoog/psychotherapeut, (088) 624 32 50 of Jacqueline Walvoort, manager medische psychologie, (088) 624 82 06. Zij staan je graag te woord.

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.