NIP

Home Vraag & Aanbod Klinisch Psycholoog

Klinisch Psycholoog

Leids universitair medisch centrum Leiden 32-36 uur 8 September 2023

In het kort

vacaturenummer : D.23.RO.EL.83

sluitingsdatum  : 01-10-2023

De functie

Ben jij bereid om de uitdagingen van veranderingen binnen de zorg aan te gaan? Ben je enthousiast over een gevarieerd takenpakket? En wil jij werken in een academische omgeving met een doelgroep waar je echt iets voor kunt betekenen? Dan maken we graag kennis met jou!

Als klinisch psycholoog verzorg je samen met een collega gezondheidszorgpsycholoog, 2 klinisch psychologen i.o. en een gezondheidszorgpsycholoog i.o. de diagnostiek en behandelingen binnen het LUMC Oncologie Centrum. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het in de volle breedte ontwikkelen van de medische psychologie in het LUMC. Het streven is om binnen een jaar een afdeling Medische Psychologie op te richten, waarbij alle psychologen worden aangesteld die werkzaam zijn binnen de medische psychologie in het LUMC. Je levert een belangrijke bijdrage aan het opleiden van jonge collega’s in diverse pré- en postdoctorale opleidingen. Daarnaast is het mogelijk om je bezig te houden met de ontwikkeling en invulling van zorgpaden, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs binnen het LUMC.

Het profiel

  • afgeronde BIG-opleiding tot klinisch psycholoog;
  • bereidheid om de uitdagingen van veranderingen binnen de zorg aan te gaan;
  • bereidheid om een gevarieerd takenpakket aan te pakken, inclusief patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs en management;
  • ervaring met patiëntenzorg in de somatische gezondheidszorg, bij voorkeur binnen de oncologie;
  • ervaring met onderwijs geven en wetenschappelijk onderzoek is een pre;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • bereidheid tot samenwerken en initiatief nemen;
  • affiniteit met werken binnen een universitair medisch centrum.

Het aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32-36  uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast contract. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt minimaal € 5.249 en maximaal € 6.717 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 12, CAO UMC).

Werken bij het LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door (internationaal) vooraanstaand onderzoek. Oncologie is een van de drie maatschappelijke speerpunten van het LUMC. Het LUMC Oncologie Centrum bundelt kankerzorg en kankeronderzoek. Er wordt gewerkt aan research gekoppelde topreferente en topklinische oncologische zorg. Binnen het centrum wordt de zorg zoveel mogelijk rondom de patiënt georganiseerd en is deze multidisciplinair van aard. De psycho-oncologie is goed ingebed binnen de somatische zorg en er is een nauwe samenwerking met andere disciplines. De psychologische zorg is beschikbaar voor alle volwassen oncologiepatiënten in alle fasen van het ziekteproces. Daarnaast wordt er klinisch relevant onderzoek gedaan naar de emotionele impact van kanker en naar werkzame interventies.

Meer informatie

De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op Vacatures | LUMC. Daarnaast kun je contact opnemen met dr. Moniek ter Kuile, klinisch psycholoog, sectiehoofd Medische Psychologie, e-mailadres: m.m.ter_kuile@lumc.nl of met drs. Sanne de Bie, gezondheidszorgpsycholoog i.o. tot klinisch psycholoog, e-mailadres: s.k.de_bie@lumc.nl.

Solliciteren

Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 01-10-2023 ons sollicitatieformulier in, deze is te vinden op:

Klinisch Psycholoog | LUMC