NIP

Kinderpsycholoog / orthopedagoog

IKPB Bunnik 20 September 2022

| Bunnik | integratieve kindertherapie | Kinderpraktijk

Gezocht collega kinderpsycholoog/orthopedagoog
(bij voorkeur met integratieve kindertherapie ervaring)

In verband met het aanstaande pensioen van mijn collega ben ik op zoek naar een collega om onze vrijgevestigde eerstelijns kinderpraktijk mee voort te zetten. Binnen de praktijk zien we kinderen van 4 tot 18 jaar (en hun ouders) met uiteenlopende hulpvragen gericht op diagnostiek en/of begeleiding. Het gaat hierbij om de basis GGZ. Binnen de begeleiding sluiten we zo veel mogelijk op het kind aan en maken we o.a. gebruik van CGT, oplossingsgerichte therapie, mindfulness, ACT en ook van integratieve kindertherapie.
De praktijk is zeer centraal gelegen in het land (Bunnik, naast Utrecht) en ook goed bereikbaar met bus, trein en auto.

Wensen/eisen:
à Je hebt al ervaring in het werken met kinderen en jongeren en hun ouders. Je bent in staat tot het uitvoeren van diagnostiek en begeleiding.
à Als achtergrond heb je een master Psychologie of Orthopedagogiek gedaan. Daarnaast beschik je over een titel als GZ-psycholoog, Orthopedagoog-generalist of K&J psycholoog NIP. Dit in verband met de eisen bij ons in de gemeente.
à Het heeft de voorkeur dat je ook ervaring hebt met of opgeleid bent tot integratief kindertherapeut. In onze praktijk zijn we opgeleid bij de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.
à Aangezien het een vrijgevestigde praktijk betreft, zullen er naast de werkzaamheden rondom kinderen en jongeren ook werkzaamheden zijn met betrekking tot praktijkvoering (contacten leggen, administratie, etc.).
à De functie die vrijkomt is nog vrij in het invullen ten aanzien van het aantal uren en werkdagen. Bij voorkeur minimaal drie dagen, dit kan ook naar meer worden uitgebreid. Aangezien het een eigen praktijk betreft, heb je natuurlijk zelf controle op de invulling van je agenda!
à Je zal eerst starten als collega en mocht dit wederzijds goed aanvoelen, dan is er de mogelijkheid om maat te worden binnen de praktijk.
à Start van de functie zou per direct kunnen. Anders bijvoorbeeld instromen per 1 januari 2023.

Heb je interesse, zoek je een nieuwe uitdaging of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Maxime Pollé via info@ikpb.nl of 030-6590690
Je kan ook op onze website kijken: www.ikpb.nl