NIP

GZ- Psycholoog

Zorggroep Elde Maasduinen Boxtel 16 tot 36 uur per week 6 December 2022

Met ingang van

01-01-2023

Locatie

Zorggroep Elde Maasduinen

Uren per week

16 tot 36

Plaats vacature

Boxtel

Zorggroep Elde Maasduinen is per direct voor tijdelijke waarneming voor de duur van 6 maanden met hierna mogelijkheden voor vaste uren, op zoek naar een (GZ-)psycholoog voor 16 tot 36 uur per week (uren in overleg).

Levensgeluk, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in de zorg in Brabant. Daar staan wij voor. Met 2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten wij ons dag en nacht in voor de zorg van 3500 cliënten. Vooral in het verpleeghuis, maar ook bij thuiszorgcliënten. Dit doen we in dorpen en wijken in het hart van Brabant. Een gebied waar niet alleen de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. 

Als (GZ-)psycholoog werk je binnen een multidisciplinair team binnen de dienst behandeling van de Zorggroep.
Het gaat om een uitdagende functie, de vakgroep bestaat uit zes psychologen. Je werkt op onze locaties in de regio Boxtel. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. Omdat we net gefuseerd zijn is de vakgroep volop in ontwikkeling. 

De functie in hoofdlijnen

 •  Diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten op verschillende intramurale locaties binnen een multidisciplinair team;
  •    Leveren van extramurale kortdurende behandeling aan kwetsbare ouderen;
  •    Begeleiden van zorgteams in het bijzonder wanneer er sprake is van toenemende gedrags- en/of psychiatrische problematiek bij cliënten;
  •    Bijdragen aan deskundigheidsbevordering door het geven van uitleg en scholing aan professionals, cliënten en naasten;
  •    Kwaliteitsbevordering door in de zorgverlening gesignaleerde knelpunten aan de orde te stellen;
  •    Deelnemen aan project- en werkgroepen binnen Zorggroep Elde Maasduinen.

Wij vragen

Een geregistreerd GZ-psycholoog of een basispsycholoog met liefst werkervaring in de ouderenzorg. Je hebt aandacht voor de cliënt en relaties van de cliënt. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent proactief en enthousiast. Daarnaast ben je ruimdenkend en flexibel en in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 6 maanden met hierna mogelijkheden voor vaste uren. Daarna kunnen we de mogelijkheden bekijken voor een contract met een aantal vaste uren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 60 of 65 (minimaal € 3.399,01 en maximaal € 5.939,16 bruto per maand op fulltime basis). Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en heeft Zorggroep Elde Maasduinen diverse collectiviteitsafspraken.

MEER INFORMATIE OVER DE VACATURE INHOUD

Hoofdverantwoordelijke

Cris Vorstenbosch – van Tuel

Telefoonnr. werk

06-83194757

E-mail werk

Cris.Vorstenbosch@zgem.nl

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn de volgende zaken onderdeel van onze procedure:
– Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.
– Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.