NIP

(GZ) Psycholoog ouderenzorg

Silverein Amersfoort, Baarn 6 September 2022

| Ouderenzorg | Amersfoort | Baarn | Bij voorkeur BIG geregistreed GZ-psycholoog |

Ben jij als (GZ) Psycholoog op zoek naar een dynamische werkomgeving? Dan ben je binnen de ouderenzorg op de juiste plek. Je bent er niet alleen voor onze cliënten, maar je begeleidt ook hun mantelzorgers en onze zorgteams. Nieuwsgierig naar hoe die rol eruit ziet? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Op woonzorglocaties binnen de regio Amersfoort/Baarn bied je vanuit jouw kennis en ervaring begeleiding en behandeling aan cliënten, hun mantelzorgers en zorg/behandelteams. Het gaat om kleinschalige woonvormen psychogeriatrie en somatische woonzorg. Jij richt je onder andere op:

 • (mediatieve) behandeling en teambegeleiding, neuropsychologische diagnostiek en stemmingsdiagnostiek
 • contact onderhouden met diverse disciplines
 • deelname aan multidisciplinair overleg, gedragsvisites, omgangsoverleggen en vakgroepoverleggen
 • verzorgen van klinische lessen en meedenken en –praten over beleidsontwikkelingen
 • als BIG geregistreerd GZ-psycholoog vervul je ook een rol als WZD-functionaris.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij Silverein Behandeling & Advies. Silverein bestaat nu iets langer dan een jaar en is ontstaan uit drie organisaties voor ouderenzorg. We zijn nog volop in ontwikkeling om onze fusieorganisatie vorm te geven. Onze uitdaging is om de voordelen van de schaalvergroting volop in te zetten – bijv. het breed delen en aanvullen van deskundigheden – en daarnaast “kleinschalig” te blijven wat betreft directe betrokkenheid, herkenbaarheid, korte lijnen en snel schakelen als dit nodig is. We werken daarom in regioverbanden en regio overstijgend waar dit nodig is. We hebben collega’s nodig die met ons willen bouwen aan een deskundig, sterk en ontwikkelgericht Silverein waarbij het goed toeven is voor zowel cliëntbewoners als collega’s. In deze tijden is dat zeker een uitdaging.

Samen met circa 100 behandelaren vanuit diverse disciplines, zorgteams en ondersteunende diensten, zetten wij ons in voor een comfortabel leven van onze kwetsbare cliëntbewoners. Een leven waarin ouderen waar mogelijk zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van behandelaren en zorgmedewerkers te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding. Dit vraagt continu inzet en aandacht van ons.

‘Wij’ zijn onder meer specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen, maatschappelijk werkers en ondersteunend functionarissen. Silverein heeft naast locaties voor langdurige zorg ook twee afdelingen Geriatrische Revalidatie en een Dagcentrum per regio waar ook behandelaars werkzaam zijn waarmee we samenwerken.

De vakgroep

De volledige vakgroep psychologie van Silverein biedt begeleiding en behandeling op geriatrische revalidatieafdelingen, intramurale afdelingen (psychogeriatrie, geronto-psychiatrie, somatiek en NAH), ontmoetingscentra en in de eerstelijn op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde of de huisarts. Binnen Silverein is er de mogelijkheid om in opleiding te gaan tot GZ-psycholoog. De vakgroep bestaat uit 6 GZ-psychologen, 2 piog’s, 6 master psychologen en 1 stagiaire.

Samen met circa honderd behandelaars Silverein breed zetten wij ons in voor een comfortabel leven van ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen moeten kunnen houden en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Dit doen wij met elkaar: als specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen,  maatschappelijk werkers en zorgmedewerkers.

Jouw profiel

Je hebt de universitaire studie psychologie met goed gevolg afgerond.

Daarnaast:

 • Ben je bij voorkeur BIG geregistreerd GZ-psycholoog
 • Heb je ervaring in de ouderenzorg, verkregen door werk of stage
 • Heb je affiniteit met teambegeleiding en heb je didactische vaardigheden
 • Ervaren cliënten en collega’s het contact met jou als laagdrempelig en toegankelijk
 • Ligt multidisciplinair samenwerken jou goed, kan je daarnaast zelfstandig werken en beslissingen nemen en kan je problemen als een uitdaging benaderen.
 • Beschik je over eigen vervoer, omdat je tussen locaties moet verplaatsen en soms ook in een andere regio verwacht wordt.

Wij zoeken iemand die enthousiast, dynamisch en flexibel is. Door jouw drive om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen, weet je veranderingen te bewerkstelligen die aan mensen en processen ten goede komen.

Wat bieden we jou

 • Een jaarcontract voor 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren
 • Parttime werken en verdeling van de 36 uur over 2 nieuwe collega’s behoort ook tot de mogelijkheden
 • Salarisinschaling conform de CAO VVT in FWG 60 (master psycholoog – tussen € 3.399 en € 5.045 bruto per maand o.b.v. 36 uur) of FWG 65 (GZ-psycholoog – tussen € 3.942 en € 5.939 bruto per maand o.b.v. 36 uur)
 • Naast vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) hebben we primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die interessant voor je kunnen zijn. Het zijn er zoveel dat we hiervoor een aparte pagina hebben gemaakt op onze website
 • Mogelijkheden voor ontwikkeling en groei. Naast de mogelijkheid om de GZ-opleiding te volgen op termijn is er een jaarlijks opleidingsbudget voor nascholing. Silverein is lid van de PgD en ontvangt met regelmaat groepssupervisie over wisselende onderwerpen op aanvraag. Binnen de vakgroep zijn verschillende intervisie- en supervisiemogelijkheden
 • Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid in een dynamische, afwisselende werkomgeving waar je energie van krijgt
 • Betrokken vakgroep met collega’s die altijd voor je klaar staan en helpen waar nodig
 • Een open en informele sfeer in groot en gezellig team van psychologen en collega-behandelaren die graag bij elkaar komen voor een kopje koffie, lunch en eens in de zoveel tijd een vakgroepsuitje of etentje

Ben jij de ‘jij’ in ons verhaal?

Aarzel dan niet langer en stuur ons voor 30 september 2022 je motivatiebrief en Curriculum Vitae via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de locaties en werkzaamheden kan contact worden opgenomen met Inge van Tilburg-Carati, GZ-psycholoog (ma, di, wo T 06 516 59 258) of Janneke Njio-van den Bosch, masterpsycholoog (di, do, vr T 06 201 19 430).

De sollicitatieprocedure

Wij vinden het belangrijk om wederzijds goed kennis te maken. De sollicitatieprocedure omvat twee gespreksrondes in de maand september of oktober. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

SOLLICITEER