NIP

GZ- Psycholoog of Orthopedagoog Generalist (ZZP)

ABA-Psychologen Zoetermeer 17 Oktober 2022

| 4 – 8 uur per maand | ZZP Basis|

 

In verband met uitbreiding van het team, maar ook van taken zijn wij op zoek naar GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist en regiebehandelaar! Durf jij de uitdaging aan?

 

Wij willen het team graag uitbreiden met een GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist, bij voorkeur op ZZP basis. Heb jij affiniteit met kinderen met gedragsproblemen en/of ontwikkelingsachterstanden (ADHD en/of ASS)? Ben jij enthousiast en houd jij van een uitdaging? Is werken volgens de ABA-methode jou niet onbekend? Dan zijn wij misschien wel dé perfecte match.

 

ABA-Psychologen is voor locatie Zoetermeer per direct opzoek naar een GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist als functie regiebehandelaar/werkbegeleider voor 4-8 uur per maand. Ook locatie Leusden kan in de toekomst toegevoegd worden. Je zal betrokken zijn bij onderzoek, eventuele diagnostiek (met kinderarts) en de behandelprogramma’s. Ervaring met de doelgroep, als behandelaar én als diagnosticus is, net als ervaring met hechtingsproblematiek, systeemtherapie en evt traumabehandeling is een sterkte pre.

 

Wil je meer weten? Kijk dan even op https://www.aba-psychologen.nl/werken-aba-psychologen/. Sta je te springen om aan de slag te gaan en wil je direct solliciteren? Stuur je motivatiebrief inclusief CV dan naar n.kobussen@aba-psychologen.nl. Bij vragen kan je contact opnemen met administratie@aba-psychologen.nl of met +31 6 42025267.

 

We hopen je snel te spreken!