NIP

GZ-psycholoog Neurologie

Basalt Den Haag 21 Juni 2022

GZ-psycholoog Neurologie, Den Haag HMC – 20 uur per september 2022. Ben jij een GZ-psycholoog die nieuwsgierig is, graag nieuwe uitdagingen aangaat en die graag deel uitmaakt van een interdisciplinair behandelteam bij het grootste expertisecentrum voor Medisch Specialistische Revalidatie in Nederland? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als GZ-psycholoog bij Basalt?

Als GZ-psycholoog bij Basalt behandel je volwassenen in een multidisciplinair team. Je verricht (neuro)psychodiagnostiek en begeleidt patiënten met een verscheidenheid aan diagnoses, zoals NAH/CVA, Parkinson en MS. Behandelingen geef je individueel of in groepsverband. Daarnaast geef je adviezen aan medebehandelaars, voer je overleg met de revalidatiearts en het behandelteam over het verloop van de begeleiding. Tot slot lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de vakgroep psychologie.

Vanuit een interdisciplinair team werk je samen met onder andere een fysiotherapeut, GZ-psycholoog, ergotherapeut, maatschappelijk werkende en/of logopediste. Je krijgt input vanuit de verschillende expertises en behandelt de patiënt vanuit holistisch perspectief. De psycholoog speelt hierbij een overkoepelende rol als gedragswetenschapper.

Wil je meer weten over het werken bij Basalt? We nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek of meeloopdag. Je kunt je interesse kenbaar maken via 070-359 3547.

“Werken in de revalidatie is heel veel samenwerken”
Nicole Vrijens, GZ-psycholoog

 Van onze 13 locaties kom je te werken op Basalt locatie HMC Westeinde (Zorgeenheid 6). Het HMC is een topklinisch ziekenhuis, waarbij locatie Westeinde zich kenmerkt als een  binnenstad ziekenhuis. Basalt biedt op deze locatie Poliklinische Revalidatie Behandeling (PRB) aan volwassenen. In deze dynamische omgeving behandelen wij een grote verscheidenheid aan patiënten.

Wil je meer dan 20 uur werken? We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Dit doen we door interdisciplinair samen te werken.

Bij Basalt werken betekent:

 • De patiënt helpen om de grip op het lichaam terug te krijgen en met de nieuwe situatie om te gaan;
 • Samen beslissen met de patiënt;
 • De focus op positieve gezondheid;
 • Makkelijk kunnen binnenlopen bij je collega’s en manager;
 • Integreer je innovatieve online behandelingen in je behandelplan. Basalt is voorloper op het gebied van eHealth.

Wat neem je mee?

 • Een registratie als Gezondheidszorgpsycholoog;
 • Ervaring met de patiëntendoelgroep in revalidatie of neurologische setting;
 • Je bent thuis in de neuropsychologische diagnostiek en behandeling;
 • Bij voorkeur heb je aanvullende cursussen gevolgd zoals EMDR, cognitief gedragstherapeutische technieken/ACT en systeeminterventies;
 • Je wordt enthousiast van online toepassingen en zorgtechnologie.

Ook GZ-psychologen met minder ervaring willen wij graag helpen zichzelf te ontwikkelen en oproepen te solliciteren. Ben je een ervaren masterpsycholoog? Ook dan willen we je aanmoedigen te solliciteren. Als masterpsycholoog heb je bij voorkeur de basiscursus cognitieve gedragstherapie gevolgd.

Je hebt een zelfstandige, proactieve, flexibele en enthousiaste werkhouding, staat ervoor open om samen te werken binnen een multidisciplinair team. Jij doet er alles aan om de patiënten te ondersteunen bij hun terugkeer in de maatschappij. Je verlegt niet alleen de grenzen van de patiënten, maar probeert ook elke dag je éigen grenzen te verleggen, meer te leren en het beste uit jezelf te halen.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na een half jaar omgezet naar een vast dienstverband. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 65, afhankelijk van ervaring. Bereken hier jouw netto salaris.

Wil je weten wat onze psychologen zo fijn vinden aan het werken bij Basalt?

 • De vakgroep psychologie is goed vertegenwoordigd binnen Basalt met 53 medewerkers: binnen de organisatie zijn meer dan 30 GZ-psychologen werkzaam, wat mogelijkheden biedt om met elkaar te sparren en van elkaar te leren;
 • Basalt steekt fors in op de vertaling van wetenschappelijk onderzoek naar de werkvloer. Ook als psycholoog vertaal je de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op jouw vakgebied naar de werkvloer;
 • Binnen Basalt worden er vier GZ-opleidingsplekken aangeboden;
 • Daarnaast biedt Basalt cursussen aan voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Deelname aan zogenoemde “expertgroepen” is mogelijk, met als doel om behandelprogramma’s van patiënten doelgroepen te innoveren;
 • Bij Basalt kun je kennis maken met de revalidatie in alle facetten!

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht Margot Verschure, Zorgmanager, telefoonnummer 070-359 3606 of 06-5589 3462. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3887.

Enthousiast geworden?

 • Je kunt je sollicitatie e-mailen naar werken@basaltrevalidatie.nl;
 • Wil je meer weten over het werken bij Basalt? We nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek of meeloopdag. Je kunt je interesse kenbaar maken via 070-359 3547;
 • Door omstandigheden kunnen wij de vacature eerder sluiten.

Solliciteer dus direct!