NIP

Home Vraag & Aanbod GZ-psycholoog multidisciplinair ambulant behandelteam

GZ-psycholoog multidisciplinair ambulant behandelteam

Fier Leeuwarden 21 Februari 2023

Locatie, Leeuwarden 24 -36 uur

We zoeken een GZ-psycholoog die gespecialiseerd is, of zich wil specialiseren in, het werken met cliënten die te maken hebben (gehad) met geweld in afhankelijkheidsrelaties. Je kunt hierbij denken aan seksuele uitbuiting, seksueel misbruik, mensenhandel, huiselijk geweld en eerwraak. Heb jij als regiebehandelaar affiniteit met deze thema’s? We kijken graag samen met jou in welk ambulant team bij Fier jij het beste tot je recht komt.

Over Fier

Fier biedt hulp aan slachtoffers, getuigen én plegers van geweld. We gaan voor duurzame hulp die blijvende effecten sorteert in de levens van kinderen, jongeren en volwassenen. Daarom werken we holistisch en investeren we in alle levensgebieden van onze cliënten; van gezondheid tot sociale contacten en familie, en van scholing tot werkervaring. We leggen het accent voor hen het liefst zo veel mogelijk op de toekomst, op ambities en dromen. Een verleden heb je, een toekomst kun je maken. Meer weten over Fier, onze visie en werkwijze? Kijk op: www.fier.nl/over-fier of lees het Fier magazine: www.fier.nl/magazines.

Onze werkwijze

Bij Fier geloven we in een integrale werkwijze. Omdat we onze cliënten op die manier het beste kunnen helpen. Een cliënt krijgt ondersteuning vanuit verschillende vakgebieden. Samen wordt bekeken welke aanpak voor een cliënt gewenst is. Uitgangspunt is hierbij altijd: wat is belangrijk voor deze cliënt? Werken in integrale multidisciplinaire teams betekent dat je samen verantwoordelijk bent en samen met je team staat voor de best mogelijke zorg vanuit éénieders expertise. Als GZ-psycholoog zorg je voor (neuropsychologische) diagnostiek en het vormgeven van een evidence based behandeling. Samen met het team werk je aan alle facetten van traumagerelateerde problematiek, zodat cliënten kunnen bouwen aan een veilige toekomst.

Wie ben jij?

Je bent kritisch en hebt een analytische geest. Tegelijkertijd ben je open, betrokken en positief. Je houdt ervan om samen te werken binnen een multidisciplinair team. In een werkomgeving die continu in beweging is en die jou uitdaagt om flexibel en proactief te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen. Alle cliënten die jij ziet, hebben trauma’s als gevolg van (seksueel) geweld. Daarom zoeken we een nieuwe collega ervaring en/of affiniteit heeft met de behandeling van trauma’s. Ben je nog geen trauma-expert? Dan heb je de drive om dat te willen worden. Fier helpt je met de juiste scholing.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende leerzame functie binnen een hecht multidisciplinair team. De functie is voor 24-36 uur per week (afhankelijk van jouw voorkeur). Een vast contract behoort tot de mogelijkheden. Fier heeft een uitgebreid in- en extern scholingsprogramma, waarbij je (naast je eindejaarsuitkering van 8,3% en je vakantiebijslag 8%) ook iedere maand persoonlijk loopbaanbudget opbouwt, dat je naar behoefte in kan zetten voor je eigen professionele groei (denk aan cursussen, bezoek aan congressen of coaching).

Wij bieden een marktconform salaris (max €5.858 bruto, bij een dienstverband van 36 uur). Daarnaast beschikt Fier over ruime keuze aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kan je het individueel keuzebudget onder meer inzetten voor extra verlofuren, maar ook voor de aanschaf van een fiets, bureaustoel, telefoon, I-pad/laptop of weekendje weg.

Goed om te weten: Fier leidt in samenwerking met GGZ Friesland GZ-psychologen, Klinisch psychologen en psychotherapeuten op.

Meer informatie

Voor meer informatie bel je met Barbara Fischer, manager Psychotrauma Centrum Leeuwarden, via telefoonnummer 058-2157084. Wil je direct solliciteren, kijk dan op www.werkenbijfier.nl, voor de openstaande vacatures.

Eerst sfeer proeven? Bel dan met afdeling HR op telefoonnummer 06-19995543 voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het is mogelijk om mee lopen met het team om zo een indruk te vormen van de werkwijze en de teamleden alvast beter te leren kennen. We kijken uit naar je komst!