NIP

Home Vraag & Aanbod gz-psycholoog

gz-psycholoog

WZH Regio Haaglanden 16 November 2023

 

Ben jij een nieuwsgierige en gedreven gz-psycholoog met een warm hart voor de ouderenzorg? Heb jij ervaring met diagnostiek en behandeling van ouderen met diverse, complexe problematiek. Dan willen wij graag kennismaken met jou!

Jij speelt als psycholoog bij WZH een grote rol in het optimaliseren van de kwaliteit van leven van onze cliënten en bewoners. Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek, analyseert gedragsproblematiek en behandelt psychische problemen. Je vertaalt theoretische kennis en inzichten naar praktische handvatten voor zorgteams, collega’s en mantelzorgers in de behandeling van de cliënten. Je bevordert deskundigheid door middel van klinische lessen en omgangsoverleg.

Voor jou als gz-psycholoog bij WZH is er ruime mogelijkheid om een gevarieerd takenpakket samen te stellen. Zo breiden wij de 1e lijn zorg steeds verder uit en spelen jouw kwaliteiten als gz-psycholoog spelen dus een waardevolle rol. Als GZ-psycholoog kan je tevens gevraagd worden een aandeel te leveren in de supervisie van masterpsychologen of werkbegeleiding van PioG’s.

Bij WZH maak je deel uit van een enthousiaste en betrokken vakgroep van maar liefst 12 gz-psychologen, 2 psychologen in opleiding tot gz-psycholoog en 11 masterpsychologen. De vakgroep kent een lange traditie in jaarlijks opleiden tot gz-psycholoog. Reflecteren, leren en ontwikkelen is een vanzelfsprekendheid en vindt plaats in de vaste intervisiegroep. De vakgroep is stevig gepositioneerd in de organisatie, wat tevens mogelijkheden biedt om naast de reguliere werkzaamheden taken op te pakken waar jij specifiek in geïnteresseerd bent. Denk hierbij aan het participeren in multidisciplinaire werkgroepen op het gebied van kwaliteitsbeleid, participeren in de Wetenschappelijke Onderzoekscommissie of het ontwikkelen van de visie op de toekomst van de ouderenzorg. Tot slot is de vakgroep psychologie een hechte groep collega’s waarbij betrokkenheid en plezier hoog op de agenda staan.

WZH is met 14 woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra een vooraanstaande zorgorganisatie in regio Haaglanden. WZH biedt zorg, behandeling en ondersteuning bij dementie, chronische lichamelijke aandoeningen, niet aangeboren hersenletsel en geriatrische revalidatiezorg. Zorg en behandeling wordt geboden door het multidisciplinaire behandelteam op de locatie. Daarnaast zet WZH de expertise van de behandeldienst extramuraal in de wijk in.

Functie-eisen

Wij vragen van jou:

 • Affiniteit met en ervaring in het werken in de ouderenzorg
 • Je kan zowel goed zelfstandig, als in teamverband werken
 • Een open, nieuwsgierige en betrokken houding
 • Een proactieve houding en je kunt goed verbinding maken op meerdere niveaus
 • Een afgeronde opleiding tot gz-Psycholoog

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou:

 • Een gevarieerde en uitdagende werkplek tussen de 16 en 32 uur per week
 • Een prettige werksfeer en een fijne vakgroep
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Ruimte voor creativiteit, vernieuwing en eigen inbreng
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, met een goede pensioenopbouw en eindejaaruitkering
 • Inschaling in FWG 65
 • Aansluiting bij de PgD, het psychologenplatform regio Haaglanden en het Universitair Netwerk voor de Care sector Zuid-Holland

Contactinfo

Ben jij nieuwsgierig naar deze functie en heb jij wel zin in een uitdaging? Dan willen wij jou graag leren kennen. Heb je interesse? Solliciteer direct via deze button. Eerst nog wat vragen? Stel deze gerust aan Maaike Verheul, gz psycholoog via telefoonnummer 06 22 91 49 78

Een oriënterend gesprek of meelopen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij leren je graag kennen!

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je bellen of appen met Britt Duyvestijn, adviseur werving & selectie via telefoonnummer 06 14 37 07 80 of werving@wzh.nl