NIP

GZ-Psycholoog

Kennemerhart Haarlem 20 Juni 2022

Ben jij GZ Psycholoog en heb je hart voor de ouderenzorg? Weet jij cliënten én collega’s te motiveren in een dynamische omgeving? En doe je dit met daadkracht en inlevingsvermogen? Solliciteer dan direct ons team versterken!

https://youtu.be/j_lGQia-Xn0

Jouw werk

Samen met jouw collega’s bied jij liefdevolle zorg vanuit het hart aan onze cliënten. Je komt te werken in een afwisselende werkomgeving met een breed takenpakket. Je houdt je bezig met het onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van cliënten met meer complexe psychische en/of gedragsproblematiek. Je geeft advies over behandeling en begeleiding, en draagt bij aan het behandelbeleid binnen Kennemerhart. Hierin staat altijd het welzijn van de cliënt voorop. Het succes zit hem in de samenwerking. Je hebt een coördinerende rol, geeft supervisie en weet jouw collega’s uit het multidisciplinaire team te verbinden. Samen werken jullie aan psychosociale vraagstukken van onze cliënten. Je werkt nauw samen met de arts en teamleider zorg.

Dit ben jij

Je bent sociaal, daadkrachtig en hebt hart voor de ouderenzorg. Je snapt dat ouder worden niet altijd makkelijk is en weet lastige situaties creatief op te lossen. Jouw vindingrijkheid en inlevingsvermogen helpen je daarbij. Goede kwaliteit van zorg en welzijn vind je belangrijk, net als het samen werken in een dynamische omgeving. Je hebt bovendien geen moeite om feedback te geven én te ontvangen. Verder neem je mee:

 • Afgestudeerd als GZ Psycholoog met ervaring in de ouderenzorg;
 • Affiniteit met de doelgroep ouderen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bevlogenheid en je talenten als verbinder;
 • Kennis op het gebied van psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, neuropsychologie en (gedrags)therapie.

Wij gaan ook graag met je in gesprek indien je de ambitie en de competenties hebt voor de functie van GZ psycholoog en je hiervoor nog geen opleiding hebt afgerond. We kunnen altijd samen kijken naar de mogelijkheden bij Kennememerhart.

Wij bieden

Kennemerhart vindt het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen we voor goede arbeidsomstandigheden. Je hebt alle ruimte om jouw werk op jouw manier vorm te geven. Wij bieden een veelzijdige en uitdagende baan in een afwisselende werkomgeving. Leren en ontwikkelen staan centraal, er is een goed intern opleidingsklimaat en je neemt deel aan regionale en landelijke kennisnetwerken. Verder kun je rekenen op:

 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 65, conform CAO VVT;
 • Een tijdelijk of langdurig dienstverband, aan jou de keuze;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een kerst- en een pinksteruitkering;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Kennemerhart komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Organisatie beschrijving

Je werkt bij Kennemerhart, een grote ouderenorganisatie in Zuid-Kennemerland, gespecialiseerd in wonen, (thuis)zorg en welzijn. Kennemerhart werkt vanuit negen woonzorglocaties, een centraal georganiseerde behandeldienst en tien dag- en ontmoetingscentra. Persoonlijk en op maat, met aandacht en in samenspraak en sociaal betrokken zijn de kernwaarden op basis waarvan de 2000 medewerkers en 750 vrijwilligers zich met plezier inzetten voor ruim 2500 ouderen. Kwaliteit, liefdevolle zorg en de wensen en eigen regie van de cliënt staan hierbij voorop.

Sollicitatiepagina