NIP

Home Vraag & Aanbod gz – psycholoog

gz – psycholoog

Rijndam Rotterdam 32 uur 11 September 2023

GZ-Psycholoog │ volwassenenrevalidatie │ polikliniek | 32 uur per week │ locatie Erasmus MC

Wil je aan de slag bij een vooraanstaande revalidatie instelling die een leidende en toonaangevende rol in het veld en vakgebied speelt door onderscheidende, innovatieve zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding? Dan hebben wij een mooie werkplek voor jou op locatie Erasmus MC.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op een multidisciplinaire revalidatie polikliniek in een academisch ziekenhuis. Naast patiëntenzorg is er veel ruimte voor wetenschappelijk onderzoek, onderwijs, beleid en ontwikkeling van de afdeling. Dit maakt het werk veelzijdig en afwisselend. De doelgroep is divers en interessant, met voornamelijk progressief neurologische en neuromusculaire aandoeningen (o.a. MS, MD, ALS, Parkinson). Als GZ-psycholoog heb je een toonaangevende rol binnen het multidisciplinaire team. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Vanuit verschillende disciplines is er vraag naar jouw expertise en visie op het gebied van specialistische diagnostiek en behandeling van patiënten die cognitieve, emotionele en gedragsmatige gevolgen ondervinden ten gevolge van de aandoening. Je houdt de helikopterview
over het revalidatieproces en je bent nauw betrokken bij de langdurige, intensieve begeleiding en behandeling van patiënten, waarbij een goede kwaliteit van leven voorop staat. Naast
(neuropsychologische) diagnostiek kunnen verschillende psychologische behandelvormen worden ingezet (denk aan CGT, ACT, EMDR). Daarnaast kun je supervisie geven aan masterpsychologen en/of stagiaires. Op onze afdeling is er tevens mogelijkheid tot wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van onderwijs. Bovendien denk je actief mee over beleidszaken en manieren om de kwaliteit van het zorgaanbod te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een toekomstige rol van de psycholoog bij de klinische consulten in het ziekenhuis. De werkzaamheden kunnen mogelijk ook bestaan uit wetenschappelijke verdieping en participatie in begeleiding van het onderzoek bij de KNP-opleiding.

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemend, flexibel persoon met een actieve werkhouding. Je hebt ervaring in de neuropsychologie, bij voorkeur met patiënten met progressieve neurologische of neuromusculaire aandoeningen in de medisch specialistische revalidatie. Je vindt het samenwerken binnen een multidisciplinair team aantrekkelijk en kunt goed samenwerken met paramedici, artsen en andere medisch specialisten. Je beschikt over een ijzersterk communicerend vermogen; je bent verbindend en enthousiasmerend ingesteld en je bent in staat contacten met externe instanties op te bouwen en te onderhouden.

Verder beschik je over:

  • Een registratie als GZ-psycholoog;
  • Ruime kennis van en ervaring met (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling;
  • Ervaring met minimaal CGT en ACT, daarnaast is ervaring met EMDR een pré;
  •  Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?

Een parttime dienstverband voor 32 uur per week, per direct en voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast contract. Je wordt als GZ-psycholoog ingedeeld in FWG schaal 65, maximaal € 6.091,- bruto per maand op basis van een 36 – urige werkweek, afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).

Bij ons kun je rekenen op:

  • Een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Korting op bijvoorbeeld een nieuwe fiets of op je sport abonnement;
  • De mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
  • Diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?

De locatie Erasmus MC biedt poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen en klinische consulten in het ziekenhuis. Je werkt in multidisciplinair teamverband onder leiding van een revalidatiearts. Het team bestaat naast twee (GZ-)psychologen uit ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, een maatschappelijk werker en een diëtist. Er is regelmatig contact met collega psychologen van andere afdelingen binnen Rijndam in de vorm van intervisie of supervisie, evenals contact met collega psychologen binnen het Erasmus MC. Overkoepelend zijn er Rijndam breed doelgroepgerichte vakgroep overleggen gericht op beleid en ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Werken bij Rijndam betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe oplossingen, houden onszelf scherp en blijven constant verbeteren. We willen onze patiënten verbazen, laten zien dat ze meer kunnen dan ze eigenlijk dachten. Zodat zij weer Baas kunnen zijn over hun eigen leven. Ook jij kan binnenkort, samen met ruim 800 deskundige en betrokken collega’s, werken aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten. Met verbazing maak jij het verschil.

Word jij onze nieuwe GZ-psycholoog?

Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier op onze website vóór 5 oktober a.s. We gaan graag met je in gesprek.

https://www.rijndam.nl/werken-leren/vacatures/gz-psycholoog_54275/

De gesprekken vinden plaats op 12 oktober a.s. in de ochtend.

Liever eerst contact?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marieke Visser (GZ-psycholoog), via mvisser@rijndam.nl of 010-7040143.
Voor vragen over het werving- en selectieproces kun je de HR officer een bericht sturen via WhatsApp op 06 – 576 756 13.