NIP

Home Vraag & Aanbod gz- psycholoog

gz – psycholoog

Jeugd en Gezin Almere, Lelystad 16-36 uur 24 Augustus 2023

Jeugd & Gezin in het kort

Jeugd & Gezin is een psychologische en psychiatrische praktijk voor diagnostiek en behandeling, gevestigd in Almere, Amersfoort, Naarden-Bussum en Lelystad. Bij Jeugd & Gezin kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar terecht voor diagnostiek, behandeling en begeleiding. Jeugd & Gezin is deskundig op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie. Dit betekent dat wij zorg bieden bij vragen met betrekking tot o.a. ADHD, autismespectrumstoornissen (ASS), angststoornissen, stemmingsstoornissen en andere gedrags- en ontwikkelingsproblematiek. Wij bieden zorg die is afgestemd op de vraag van de cliënt, zolang als dit nodig is.

Wat ga je doen?

Jij gaat je bezighouden met: diagnostiek en behandeling in de breedste zin. Je biedt werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen. Je denkt mee in beleid en ontwikkelingen. Je bent als regiebehandelaar zelfstandig en denkt mee in het zorgaanbod.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een enthousiast team, bestaande uit ongeveer 25 medewerkers waaronder psychomotorisch therapeuten (PMT), orthopedagogen, basispsychologen, GZ-psychologen, een klinisch psycholoog en een kinder- en jeugdpsychiater. Daarbij bieden wij:

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
  • Een laptop, Ipad en Iphone;
  • Enthousiaste collega’s die bereid zijn elkaar te helpen;
  • Flexibele werkuren, thuiswerken;
  • Auto voor woon/werk behoort tot de optie;

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathasja Jansen van Leeuwen (praktijkhoudster) of Bernadette Jonker-Venhorst (GZ psycholoog en behandelcoördinator). Direct solliciteren kan ook. Stuur in dat geval je motivatiebrief en CV naar info@jeugdengezin.com onder vermelding van: sollicitatie vacature gz – psycholoog.

Over Jeugd & Gezin

Jeugd & Gezin is een psychologische en psychiatrische praktijk met vestigingen in Almere, Amersfoort, Naarden-Bussum en Lelystad. Bij Jeugd & Gezin kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar terecht voor diagnostiek, behandeling en begeleiding. We bieden zorg op maat, zolang als nodig.