NIP

Home Vraag & Aanbod GZ- Psycholoog

GZ- Psycholoog

Klimmendaal Arnhem 24-28 uur per week 8 Mei 2023

GZ-Psycholoog team Orthopedie, Hand/Pols en Oncologie

Over Klimmendaal

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou.

Bij Klimmendaal hebben 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Voor Team Chronisch Pijn/Ortho volwassenen, locatie Arnhem, zoeken wij een:

GZ-psycholoog
24 tot 28 uur gemiddeld per week

Wat worden jouw werkzaamheden ?

De werkzaamheden bestaan met name uit:

  • het uitvoeren van psychologische diagnostiek;
  • psychologische behandeling en begeleiding van patiënten/patiëntsysteem;
  • advisering en coaching van het behandelteam, waaronder de verpleging, met betrekking tot behandeling van patiënten/patiëntsysteem;
  • mogelijkheid tot geven van werkbegeleiding of supervisie aan PIOG’s;
  • mogelijkheid tot het mee opzetten en deelnemen aan (pijn)diagnostiekcentrum én wetenschappelijk onderzoek.

Wat vragen wij?

  • een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog met werkervaring in een medische setting;
  • kennis van het gevolgenmodel en uitvoeren van EMDR-behandelingen is een pré;
  • je kunt goed samenwerken in multidisciplinair teamverband;
  • je vindt het leuk om mee te bouwen en ontwikkelen.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

De organisatie van Klimmendaal berust op 4 kernwaarden, 1 ervan is dat we ‘samen werken en elkaar versterken’. Maar ook naast het werken wordt de verbinding gezocht met andere collega’s; denk aan onze actieve personeelsvereniging. Onze organisatie heeft een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door activiteiten voor iedereen organiseert: bijv. sportieve activiteiten, creatieve avond(en), sinterklaasfeest voor de kinderen van de PV-leden maar ook o.a. culinaire proeverijen.

Je maakt deel uit van het multidisciplinaire behandelteam Orthopedie, Hand/Pols en Oncologie bestaande uit de disciplines fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk met de mogelijkheid tot uitbreiding van het behandelteam met manuele therapie, psychomotore therapie en bewegingsagogiek. Je behandelt klinische en poliklinische volwassen patiënten met orthopedisch letsel en/of pijnklachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. De behandeling vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de revalidatiearts. De revalidatie wordt geboden vanuit onze locatie op de Heijenoordseweg 5 in Arnhem. Bij patiënten die herstellen na orthopedisch letsel of kanker richt je je op revalidatie belemmerende psychologische klachten als complexe rouw, PTSS en acceptatie en verwerking. Iedere patiënt heeft een behandelplan op maat wat uitgevoerd wordt door het multidisciplinaire team. Het is dus geenszins een gestandaardiseerde of geprotocolleerde behandeling; dit maakt werken binnen team orthopedie, hand/pols en oncologie afwisselend en verrassend!

Wat hebben wij te bieden?

Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid en bij gelijkblijvende bedrijfseconomische omstandigheden. Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen (salarisschaal FWG65 min. € 3.850,- – en max. € 5.801,– bruto per maand bij een voltijds contract), waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling.

Fijn om te weten, is dat we bij Klimmendaal een MKSA regeling hebben waarmee je bijvoorbeeld een deel van de aanschaf van een fiets, computer of een sportabonnement kunt financieren. Daarnaast heeft Duurzame Inzetbaarheid speciale aandacht bij Klimmendaal. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Alleen als dat in de juiste balans is, kunnen we onze patiënten geven wat we beloven.

Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 25 mei a.s.
Interne kandidaten solliciteren via Insite.

Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren. De sollicitatiegesprekken worden gehouden in de laatste week van mei of in de eerste week van juni .

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Wouter Takx, Kwartiermaker teammanager, op telefoonnummer 0682691981 of per mail: w.takx@klimmendaal.nl

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar. Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.

Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.