NIP

GZ-psycholoog

Reinier van Arkel Den Bosch 1 December 2022

GZ Psycholoog team Autisme (volwassenen / adolescenten)

Maak jij het verschil voor onze cliënten? En weet jij de zorg en behandeling een stap verder te brengen? Reageer dan snel!

Waar je gaat werken

Team Autisme is een fris, toegankelijk en zeer gemotiveerd team, dat streeft naar kwalitatief goede zorg en behandeling door vanuit de herstelgedachte aan te sluiten bij de cliënt. Het team bestaat uit 15 collega’s met een diversiteit aan disciplines, onder andere verpleegkundigen, SPV, (GZ-)psychologen en psychiaters. We zijn op zoek naar een collega die graag multidisciplinair samenwerkt en een innoverende kijk heeft op de geboden zorg.

Wat je doet

Als GZ Psycholoog binnen team autisme ben je cruciaal voor het herstel van de cliënt! Je gaat het behandelplan procesmatig en inhoudelijk sturen. Je voert zelf behandelingen uit zoals CGT, EMDR en doet diagnostisch onderzoek. Jouw actieve bijdrage in het tot stand brengen van ons (nieuwe) zorgaanbod is welkom! Omdat wij het groeien en leren in onze organisatie ruimte willen geven vinden we het belangrijk dat je de begeleiding van psychologen op je wilt nemen. Qua clientdoelgroep betreft het volwassenen (+/- 60%) en adolescenten (+/- 40%).

Wat we van je vragen

 • Affiniteit met de doelgroep volwassenen en/of adolescenten met Autisme.
  • Uitgebreide werkervaring is wenselijk maar geen ‘must’. Wij zijn vooral op zoek naar een GZ Psycholoog die enthousiasme voelt voor het werken met onze doelgroep.
  • Een CGT-opleiding is een pré, evenals een opleiding tot EMDR-therapeut.
  • Als persoon ben je verbindend binnen een team.
  • Grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.
  • Opname in het BIG-register.

Wat kunnen wij je bieden?

Bij Reinier van Arkel werken mensen die blij zijn met jou als collega! Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere groei en ontwikkeling. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.

Werktijden: je werktijden zijn op werkdagen tijdens kantoortijden.
Salaris: arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig FWG 65 conform CAO-GGZ.
Dienstverband: uren in overleg.

Meer weten en solliciteren

Meer weten: Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Een dag meelopen kan uiteraard ook!

Neem daarvoor even contact op met: Lisa Dillen (Manager Zorg), bereikbaar via: 06-30091709.

Solliciteren: Interesse?! Reageer dan via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!