NIP

GZ-Psycholoog

Sensire Doetinchem, Zutphen 1 November 2022

| Regio Doetinchem / Zutphen | 32 uur p.w |

 

 

Wij zijn een grote zorgorganisatie in de Achterhoek en Liemers en bieden dag en nacht verzorging, verpleging en behandeling aan mensen thuis, binnen revalidatie en in woonzorgcentra. In de vakgroep psychologie werken: 2 GZ-psychologen, 5 basispsychologen en twee GZ-psychologen in opleiding. Vanwege het vertrek van een collega zoekt het team versterking. Gezien de teamsamenstelling gaat de voorkeur uit naar een collega met ervaring.

Wat ga je doen als (GZ-) Psycholoog?

De vakgroep psychologie is onderdeel van de klantlijn Behandeling en Revalidatie. De vakgroep biedt diensten aan aan mensen met verschillende problematiek, te weten psychogeriatrie, somatiek en revalidatie, alsmede aan de bijbehorende dagbehandelingen en aan zelfstandig wonende ouderen. Sensire wil als grote zorgorganisatie haar bijdrage leveren in complexe zorgvragen. Sensire biedt daarom ook specialistische dienstverlening aan ouderen met Dementie en zeer ernstig probleemgedrag, jonge mensen met dementie en mensen met de ziekte van Parkinson. Samen met de GGZ is een project opgestart ten behoeve van een aanbod wonen en behandeling voor de doelgroep mensen met complexe gerontopsychiatrische aandoeningen.

Als (GZ-)psycholoog ga je met verschillende doelen binnen de bewonerszorg of revalidatie aan de slag. Deze zijn gericht op zowel cliënt- als teamniveau. Wanneer het gaat om onze cliënten, kun je denken aan (neuro)psychologisch onderzoek, het opstellen van gedragsanalyses, behandel- en begeleidingsplannen. Hierin pas je diverse methodieken en instrumenten toe in multidisciplinaire samenwerking. Ook draag je bij in de werkbegeleiding en supervisie van jongere collega’s en participeer je incidenteel in werkgroepen of projecten. Je ondersteunt woonteams bij de uitvoering van observaties en benaderingsadviezen. Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en deelt deze kennis met betrokken collega’s. Bij Sensire zoeken we steeds de uitdaging en onze professionals te ondersteunen in de complexe zorgvragen waarbij zij cliënten en hun naasten ondersteunen.

Wie ben jij?

Ben jij de (GZ-)psycholoog die overkoepelend te werk gaat, maar daarnaast oog voor detail houdt? Die enthousiaste (GZ-)psycholoog die zowel zelfstandig als in teamverband uitblinkt? Je houdt van een uitdaging, bent ontwikkelingsgericht en gaat op analytische en accurate wijze te werk. Met een dosis tact, inlevingsvermogen en het bieden van een luisterend oor, vind jij een prettige ingang bij onze cliënten en de woonteams. Daarnaast kun je een mate van overredingskracht inzetten wanneer het nodig is. Je gaat integer te werk en werkt professioneel binnen de kaders van je vak en de context van Sensire.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken;

  • Afgeronde WO-opleiding Psychologie met een relevante afstudeerrichting;
  • Bij voorkeur in het bezit van een BIG registratie GZ-psycholoog;
  • Kennis en ervaring opgedaan met (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in het werken met kwetsbare mensen in een verpleeghuis of andere setting;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?

Wij bieden bij aanvang van het dienstverband een contract voor 32 uur per week. Heb je hierin andere wensen dan gaan we graag het gesprek met je aan. Het betreft een vakgroep die op meerdere locaties werkt in de regio ‘s rondom Doetinchem en Zutphen. De functie is marktconform ingeschaald, voor psycholoog betekent dit functiegroep FWG 60 (€3.399,01 tot €5.045,55) en voor GZ-psycholoog is dit in functiegroep FWG 65 (€3.942,98 tot € 5.939,16) . Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag en reiskostenvergoeding zijn hier ook onderdeel van. Je zult werkzaam zijn in een prettig en collegiaal samenwerkend team in de regio Doetinchem / Zutphen.

Sensire neemt deel aan een samenwerkingsverband waarin de opleiding tot GZ psycholoog regionaal wordt georganiseerd. Hiermee willen we de rol van psycholoog als zelfstandig behandelaar mogelijk maken. Om deze in de toekomst zowel binnen als buiten de muren van verpleeghuizen in te kunnen zetten voor het duurzaam ondersteunen van kwetsbare ouderen.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Je interesse kun je kenbaar maken via onze website. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Selma Ankersmit, psycholoog via 0620958474 of s.ankersmit@sensire.nl of met Angela Onderwater, GZ psycholoog via 06-13231615 of a.onderwater@sensire.nl.