NIP

GZ-psycholoog

De Psychotherapiepraktijk De Meern 16 Augustus 2022

| min 24 uur | max 32 uur | De Psychotherapiepraktijk | De Meern

Wij zijn op zoek naar een basis en GZ-psycholoog voor minimaal 24 en maximaal 32 uur per week voor De Psychotherapiepraktijk in De Meern

Wat bieden wij

Wij bieden een prettige werkplek binnen een enthousiast en hecht team waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar belangrijk is. Wij zijn een groeiende praktijk en werken samen met veel enthousiasme aan het uitbreiden van onze praktijk en het behandelen van onze cliënten. We maken onder meer gebruik van CGT, schematherapie, EMDR, KOP-model, ACT, oplossingsgerichte therapie en systeemtherapie. Hierdoor ben je in de gelegenheid om een breed scala van stoornissen en behandelinterventies toe te passen en jezelf in te bekwamen.

Wat ga je doen

Je behandelt volwassenen met een verscheidenheid aan klachten, zowel face-to-face als met behulp van e-Health programma’s. De behandelingen worden zowel in de G-BGGZ als in de SGGZ uitgevoerd. Tevens doe je naast intakes en behandelingen ook diagnostisch onderzoek.

Over jou

  • Je bent een GZ-psycholoog met 1 a 2 jaar werkervaring
  • Je bent een basispsycholoog met enige ervaring
  • Je bent minimaal 24 en maximaal 36 uur per week beschikbaar;
  • Je bent secuur, flexibel en zelfstandig maar schroomt niet om hulp en advies in te winnen bij collega’s;
  • Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;

Over ons team

Ons team bestaat uit GZ-psychologen,basispsychologen en een psychotherapeut. Wij werken nauw samen, zodat we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken. We vinden korte lijnen erg belangrijk.

Onze organisatie

De Psychotherapiepraktijk is een franchisenemer van Mentaal Beter en biedt geestelijke gezondheidszorg aan cliënten met psychische stoornissen die een belemmering vormen in hun dagelijks leven. Zowel onze SGGZ zorg als ook de G-BGGZ zorg is vraag gestuurd en cliëntgericht. Daarbij maken we gebruik van evidence-based interventies waarbij er altijd gekeken wordt naar het op maat maken van de behandeling. Wij zijn van mening dat een goede samenwerking tussen cliënt en therapeut een belangrijke bijdrage levert aan de behandeling.

Interesse

Wil je meer over ons lezen? Kijk dan op onze site www.depsychotherapiepraktijk.nl Wil je je nieuwe collega’s leren kennen of heb je vragen over je nieuwe werkplek? Dan neem je contact op met Dawey van Dijk op telefoonnummer 030-6669000 of per mail d.vandijk@depsychotherapiepraktijk.nl . Solliciteren doe je door jouw CV en motivatie via bovenstaand mailadres naar ons op te sturen.