NIP

GZ-psycholoog

DFZS Zaandam 32-36 uur 11 Augustus 2022

(GZ)-psycholoog │  32-36 uur per week │ De Waag │ Zaandam|

Voor de Waag in Zaandam, zorglijn Huiselijk Geweld, zoeken wij een:

GZ-psycholoog

(m/v/x 32-36 uur per week)

 

Een collega GZ-psycholoog aan het woord:

“Het werken in de zorglijn Huiselijk Geweld is afwisselend, dynamisch en uitdagend doordat je te maken hebt met een hele diverse cliënten groep. Samen met cliënten, hun systeem, collega’s en ketenpartners werken aan veiligheid geeft veel voldoening”.

 

Bij de Waag werk je aan zorg voor veiligheid. Wij bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met grensoverschrijdend of strafbaar gedrag. Door samen met de cliënt te onderzoeken welke hulpvraag hij heeft en te kijken naar de risicofactoren en stoornis die een rol spelen bij het strafbare of grensoverschrijdende gedrag wordt de behandeling vormgegeven.

Het team in Zaandam bestaat uit enthousiaste (GZ-) psychologen, systeemtherapeuten, psychiaters en orthopedagoog-generalisten die intensief met elkaar samenwerken. De Waag heeft een stevige basis in de Zaanstreek. We zijn gericht op verdere groei en verwachten daar van jou een actieve bijdrage in.

 

Wat ga je doen?
Je bent (regie)behandelaar binnen het behandelteam, waarbij je je eigen individuele caseload als behandelaar bedient binnen de zorglijn Huiselijk Geweld met uiteenlopende complexe (partner relatie)problematiek. Hierbij voer je ook de risicotaxaties uit en biedt samen met een systeemtherapeut waar nodig partner relatietherapie. Je werkt nauw samenet ketenpartners.
Naast de directe cliëntenzorg zijn er mogelijkheden om je in te zetten voor bijvoorbeeld kwaliteitsborging, ontwikkeling en implementatie van behandelvormen.
Er is wekelijks multidisciplinair overleg met psychiater, (GZ-) psychologen, orthopedagogen en systeemtherapeuten.
In het team kun je ook optreden als regiebehandelaar bij collega-behandelaren en biedt je (mogelijk) begeleiding aan GZ-psychologen in opleiding.

Wat neem je mee?
Je bent BIG-geregistreerd en beschikt over een registratie als GZ-psycholoog.
Je hebt affiniteit met de forensische doelgroep en bent in staat om bij onze cliënten de kwetsbare kant te zien.
Je bent voor cliënten goed te lezen, je durft ongewenst gedrag bespreekbaar te maken en je kunt de-escalerend optreden.
Je hebt ervaring met het verrichten van intakes, uitvoeren van risicotaxaties en opstellen van behandelplannen.
Je hebt ervaring in het werken met huiselijk geweld problematiek.
Je bent verbindend, integer en kan de-escalerend optreden.

Wat bieden wij je?
Je ontvangt een salaris tussen € 4.381,00 en € 5.734,00, afhankelijk van opleiding en ervaring bij een fulltime dienstverband.

Een 32 tot 36-urige werkweek, waarbij 36 uur een volledige werkweek is.
Veel opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk balansbudget.
Goede arbeidsvoorwaarden in lijn met de CAO GGZ, waaronder een dertiende maand.
Een boeiende werkomgeving binnen een gezellig en enthousiast team waar hard gewerkt wordt, maar zeker ook ruimte voor gezelligheid is.
Bij goed functioneren bieden we je, na een tijdelijk dienstverband, graag een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan.

De locatie is goed bereikbaar met de auto en er is in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid.

 

Over de Waag
De Waag is de oudste en grootste aanbieder van ambulante forensische psychiatrie in Nederland. Sinds 1992 behandelen we jongeren met gedragsproblemen en volwassenen met agressieproblemen, problemen rondom huiselijk geweld of seksueel overschrijdend gedrag.

Interesse?
Wij nodigen graag nieuwe collega’s uit met uiteenlopende achtergronden en een brede maatschappelijke blik die zich graag verder willen ontwikkelen in het forensische werkveld en komen graag in contact met jou! Solliciteer via de link “solliciteer direct” op http://www.werkenbijdfzs.nl/vacatures.
Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan telefonisch contact op met

Simone Dust, Teamleider, via 06-29541289.

 

Deze vacature is gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

 

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Voor de aanstellingsprocedure is het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) een verplicht onderdeel.

Acquisitie door werving en selectie-, detacherings- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.