NIP

(GZ)-psycholoog

Rijndam Capelle aan den IJssel 8 Augustus 2022

(GZ)-psycholoog │ volwassenenrevalidatie │ 32-36 uur per week │ afdeling Ziekenhuizen Noord │ locatie IJsselland

Wil je aan de slag bij een vooraanstaande revalidatie instelling die een leidende en toonaangevende rol in het veld en vakgebied speelt door onderscheidende, innovatieve zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding? Dan hebben wij een mooie werkplek voor jou.

Wat ga je doen?

Je onderzoekt, behandelt en begeleidt poliklinische patiënten zowel individueel als in groepsverband. De doelgroepen van onze polikliniek bestaan uit Niet Aangeboren Hersenletsel, pijnrevalidatie en oncologische patiënten. De hulpvraag van de patiënt met zijn systeem staat centraal. Hieromheen vormt het behandelteam samen met de patiënt een multidisciplinair behandelbeleid. Je geeft adviezen aan medebehandelaars. Daarbij kan je supervisie geven aan de basispsychologen. Bovendien denk je actief mee over beleidszaken en manieren om de kwaliteit van het zorgaanbod te verbeteren.

Wie ben jij?

Jij hebt bij voorkeur ervaring met het werken in de revalidatiezorg en affiniteit met bovengenoemde doelgroepen en vindt het samenwerken binnen een multidisciplinair team aantrekkelijk. Je kan werken volgens de ACT-methode of bent bereid om dit eigen te maken. Bovendien krijg je energie wanneer je met groepen werkt. Proactief, ondernemend, flexibel, accuraat, zelfstandig en stressbestendig zijn eigenschappen die bij jou passen.

Verder beschik je over:

  • Registratie als GZ-psycholoog of afgeronde universitaire studie psychologie;
  • Bij voorkeur kennis en ervaring van neuropsychologische diagnostiek en behandeling;
  • Minstens een basisopleiding EMDR;
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?

Een parttime dienstverband bieden voor 32-36 uur per week vanaf 1 oktober voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt (indien GZ-geregistreerd) ingedeeld in FWG 65 maximaal € 5.620,- bruto per maand op basis van een 36 – urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen). Ben je basispsycholoog, dan geldt een inschaling in FWG 60. Rijndam is opleider en biedt basispsychologen de kans de postdoctorale beroepsopleiding tot GZ-psycholoog te volgen. In 2023 zal er een sollicitatieprocedure plaatsvinden voor de opleidingsplaats PioG 2024.

Bij ons kun je rekenen op:

  • Een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
  • De mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
  • Diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?

Rijndam heeft vijf ziekenhuislocaties (Erasmus MC, Franciscus Gasthuis&Vlietland, IJsselland en Albert Schweitzer) die met elkaar samenwerken binnen de divisie volwassenenrevalidatie. Zij bieden enerzijds ziekenhuisrevalidatie in breed perspectief, anderzijds wordt de kwaliteit gewaarborgd door specialisatie en concentratie. Alle poliklinische locaties hebben verschillende focusgebieden met waar allerlei diagnosegroepen aan bod komen. In Franciscus Vlietland & IJsselland ziekenhuis ligt de focus op het gebied van neurologie (CVA, NAH, MS, Parkinson), chronische pijn (waaronder ook hoofdnektrauma) en oncologie. Binnen het Franciscus Gasthuis ligt de focus op neurologie (CVA, NAH, MS en NA), amputaties en arm/hand letsels.
Je komt werken op één van de locaties van afdeling Ziekenhuizen Noord, in dit geval IJsselland in Capelle aan den IJssel maar bent ook inzetbaar (waar nodig) op de andere twee locaties van Noord namelijk het Franciscus Gasthuis & Vlietland. Binnen deze locatie wordt samengewerkt met revalidatieartsen, een basispsycholoog, psychologisch medewerker, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers en logopedist.

De vakgroep Psychologie van afdeling Noord bestaat uit in totaal drie GZ-psychologen, één basispsycholoog, één PIOG en één psychologisch medewerker. Binnen deze vakgroep is regelmatig contact in de vorm van intervisie en supervisie. Overkoepelend zijn er Rijndam breed doelgroepgerichte psychologen-overleggen gericht op beleid en ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Rijndam is expert in de medisch specialistische revalidatie voor kinderen en volwassenen in de regio Rijnmond en Drechtsteden. Vooruitstrevend, professioneel en persoonlijk. Om deze topzorg vanuit 16 locaties met 800 medewerkers te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding.

Wij richten ons op dat wat echt belangrijk is voor onze patiënten en helpen hen om het hoogst haalbare te bereiken. Daarbij zijn we altijd op zoek naar verbazing. Het zit verweven in onze manier van werken. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe oplossingen, houden onszelf scherp en blijven constant verbeteren. Met als doel om onze patiënten te verbazen.

Word jij onze nieuwe GZ-psycholoog?

Solliciteer dan direct en deel je cv en motivatiebrief vóór 22 augustus.
De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 29 augustus 2022. We gaan graag met je in gesprek.

Eerst meer weten? Lees dan meer over onze organisatie en vacatures op onze website.

Voor meer informatie over de werving en selectieprocedure kun je een bericht sturen naar HR via WhatsApp op 06 – 576 756 13

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met: