NIP

Home Vraag & Aanbod GZ- Psychologen

GZ- Psychologen

Parnassia Groep Den Haag, Rotterdam 16-36 uur 10 Maart 2023

Voor onze Mentale Gezondheidscentra zoeken we gz psychologen voor de regio’s Haaglanden, Rijnmond en Noord-Holland.

Dit ga je doen

Maak het verschil, bouw mee, experimenteer en geef met je startende team invulling aan een nieuw zorgconcept. Parnassia Groep start drie Mentale Gezondheidscentra in de regio’s Noord-Holland, Haaglanden en Rijnmond. Hiervoor zijn we op zoek naar ondernemende collega’s met lef die geloven in een wijk- en vraaggerichte aanpak waarbij de client centraal staat.

In onze Mentale Gezondheidscentra werk je volgens een wijk- en vraaggerichte aanpak. Als

regiebehandelaar voer je verkennende gesprekken met cliënten van de huisarts waarin je vanuit jouw expertise meedenkt over wat op dat moment zinnige en passende zorg is. De hulpvraag van de client is daarbij het vertrekpunt, waarbij je ook het netwerk van de client actief betrekt. In een verkennend gesprek kijk je ook naar eventuele andere vormen van hulp en ondersteuning, mogelijk buiten de ggz, die op dat moment passender zijn.

Daarnaast geef je consultatie binnen en buiten je team en behandel je zelf ook kortdurend generalistisch en kortdurend specialistisch, passend bij de hulpvraag. Nauwe samenwerking met client, zijn/haar netwerk, huisartsen, collega’s, POH-GGZ en andere partners uit het sociale domein is hierbij essentieel. Een functie waarin je, als spin in het web, zelf echt de inhoudelijke regie kunt voeren.

Door jouw kennis en expertise als regiebehandelaar op deze manier optimaal in te zetten voorkomen we niet alleen onnodige instroom in de GGZ, maar kun jij je ook richten op het behandelen van cliënten die onze zorg het hardste nodig hebben. Een mooie kans dus om de regie te pakken en bij te dragen aan het terugdringen van de wachtlijsten in de GGZ.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en bent BIG geregistreerd

Je bent nieuwsgierig en hebt een vraaggerichte houding

Je pakt van nature de regie en krijgt er juist energie van om te experimenteren en mee te ontwikkelen

Je kunt focussen op de hulpvraag en werken vanuit de herstelgedachte

Je werkt graag samen met andere partners en verwijzers om expertise te delen en elkaar te versterken

Je hebt lef, durft buiten de kaders te denken en te doen en bent ondernemend

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Wij bieden jou een afwisselende baan van 16-36 uur per week met veel ruimte voor zelfstandige invulling in een nog te vormen enthousiast en professioneel team. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Werken in een Mentaal Gezondheidscentrum biedt je de mogelijkheid om mee te bouwen aan de ggz van morgen. We nodigen je dan ook uit om als regiebehandelaar deze werkwijze komend jaar samen met de relevante netwerkpartners (behandel) inhoudelijk vorm te geven. We zijn benieuwd naar jouw ideeën daarover. Dat betekent dat we graag zien dat je meebouwt en samen met je startende team invulling geeft aan het nieuwe zorgconcept. Daarbij is er wat ons betreft ruimte om te experimenteren. Uiteraard betrekken we je dan ook graag bij het aannemen van collega’s met wie je samen het team vormt.

Interesse?

Natuurlijk hopen we je interesse te hebben gewekt. Wij staan te trappelen om te beginnen. Jij ook?
Solliciteer direct of lees meer op onze webpagina over onze Mentale Gezondheidscentra.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bas Dirken, procesbegeleider Mentale Gezondheidscentra, 06-51086612.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Kudret Ogretmen, sr,recruiter, 06-13989267.