NIP

Home Vraag & Aanbod Gedragswetenschapper

Gedragswetenschapper

Lumens Eindhoven 24 uur 14 Maart 2023

 

Stichting Lumens is opzoek naar een

Gedragswetenschapper

24 uur

Lumens is een welzijnsorganisatie die het vanzelfsprekend vindt dat ieder mens het liefst zelfstandig en in eigen regie functioneert en daarmee ‘eigenaar’ van het eigen leven is. Dit is hoe wij allemaal graag ons leven leiden. Dat is dan ook de basishouding waarmee we 24/7 voor inwoners klaarstaan. Lumens staat voor een sociale en veerkrachtige samenleving. We zijn er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken om dat te bereiken.

Wat ga jij doen?


Als gedragswetenschapper ben je op consultatiebasis beschikbaar voor de medewerkers van Lumens. Je adviseert en ondersteunt hen bij het analyseren van hun casuïstiek en denkt mee over de vervolgstappen die zij kunnen zetten, zowel individueel als in teamverband. Je adviseert je collega’s met name bij het nemen van kernbeslissingen (beslissingen die ernstig ingrijpen in het leven van gezinnen en jongeren), het uitvoeren van risicotaxaties, het wel/niet doen van melding bij Veilig Thuis en het duiden van gedrag. Daarnaast ondersteun je bij het afwegen van beschermende- en risicofactoren voor het onbedreigd opgroeien van kinderen en jongeren.

In deze functie ben je voor meerdere teams beschikbaar waaronder de teams schoolmaatschappelijk werk, expertisecentrum mensenhandel en jeugdprostitutie, Jong en Moeder en 18+-team.

Wie ben jij?


Een enthousiaste, flexibele en inspirerende gedragswetenschapper met een scherp analytisch vermogen. Je hebt lef, staat stevig in de schoenen, neemt initiatief en benut kansen.

Functie-eisen:

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulp.
  • Een relevante beroepsregistratie, bij voorkeur SKJ registratie.
  • In bezit zijn van aantekening testdiagnostiek strekt tot aanbeveling.
  • Kennis van (erkende) therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden.
  • Kennis van complexe (gezins-)systemen, problematiek en hulpverleningsmethodieken.
  • Kennis van de Jeugdwet en Wmo.
  • Kennis van en affiniteit met (vermoedelijke) slachtoffers van mensenhandel.

Wat bieden wij?


Een werkomgeving met betrokken en gedreven collega’s met verschillende expertises en persoonlijkheden. Een organisatie die de transformatie van het sociaal domein als uitdaging ziet en daarin vernieuwend is. Je krijgt de gelegenheid om je professionele autonome rol binnen de organisatiekaders te ontwikkelen in gezamenlijkheid te leren.

Als gedragswetenschapper van Lumens werk je samen met een collega  gedragswetenschapper  waar je mee afstemt, elkaar ondersteunt en intervisie volgt.

Een functie als deze waarderen wij met een salaris volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 10 (min. € 3.285,00 en max. € 4.927,00 bruto per maand op fulltime basis).

Daarnaast bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een loopbaanbudget, een individueel keuzebudget, een pensioenregeling, een telefoonregeling, een reiskostenregeling, een fietsenplan en een 13e maand; We zijn groot voorstander van deskundigheidsbevordering, werkbegeleiding en intervisie en er is ruimte voor hybride werken.

Wil jij meer informatie?


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hester Lenton, HR, 06 10 03 59 13.

Reageren kan tot en met zondag 26 maart 2023 via onze sollicitatiepagina.

Een (e-)assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wij vinden het belangrijk om mensen die langdurig werkloos zijn, of die om andere redenen moeilijk aan werk kunnen komen, een kans op werk te bieden. We geloven in talenten en nodigen hen daarom nadrukkelijk uit om bij ons te solliciteren. Graag dragen we op deze manier bij aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Hiervoor worden we erkend door het behalen van een PSO-certificaat trede 3.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.