NIP

Home Vraag & Aanbod Gedragsdeskundige

Gedragsdeskundige

De Zijlen Tolbert 32-36 uur 26 Mei 2023

Voor jou hoort een keer een brandje blussen erbij, maar eigenlijk bouw jij liever vanuit de solide basis van een organisatie door naar optimale kwaliteit van zorg. Waar verantwoordelijkheden goed belegd zijn en er echt ruimte is voor doorontwikkeling en innovatie. Op zo’n plek kom jij het beste tot jouw recht. En die plek? Die bestaat, welkom bij de Zijlen.

Voor het Behandeling & Expertise Netwerk (BEN) van De Zijlen zijn wij op zoek naar een

Gedragsdeskundige

Tolbert, 32-36 uur per week

Zo ziet jouw werkplek er uit

Je komt terecht in een werkomgeving, waarin samenwerking, vernieuwing en kennisdeling centraal staat. Er is een hoge mate van verbinding met elkaar. Samen bouwen we aan de beste zorg. Je maakt deel uit van de vakgroep Gedrag welke bestaat uit ruim 25 enthousiaste orthopedagogen (generalisten) en GZ psychologen, psychomotorisch therapeut, muziektherapeut en een diagnostisch medewerker. De vakgroep Gedrag maakt, naast de overige vakgroepen, onderdeel uit van het Behandel & Expertise Netwerk van De Zijlen.

BEN heeft een helder geformuleerde ambitie, die je kunt lezen op dezijlen.nl/wie-zijn-wij/expertorganisatie/ben.

Een goede werksfeer vinden we belangrijk. Daarnaast vinden we ontwikkeling van onze medewerkers van cruciaal belang. Met zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden en een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget investeert de Zijlen in het kapitaal van de organisatie, onze medewerkers.

Je gaat als gedragsdeskundige primair werken voor het Cliëntservicepunt. De cliënten waarbij je betrokken bent vallen onder de extramurale zorg, zowel ambulant als dagbesteding. Je bent verbonden aan 1 of meerdere Werk & Dagbestedingslocaties.

Als gedragsdeskundige ben je behandelcoördinator en eindverantwoordelijk voor de multidisciplinaire behandeling van de cliënten. Je werkt nauw samen met teams van begeleiders, de medische dienst, andere betrokken behandelaren, het locatiehoofd en de manager Zorg & Dienstverlening. Samen met hen, de cliënt en/of diens wettelijk vertegenwoordiger geef je de zorg vorm. Op basis van de visie, diagnostiek en beeldvorming geef je richting aan de behandeling en het behandelklimaat. De werkzaamheden zijn erg divers en afwisselend. Denk bijvoorbeeld aan diagnostiek, team- en multidisciplinaire overleggen en het geven van scholingen en trainingen. Daarnaast behoren ontwikkeling van beleid en wetenschappelijk onderzoek tot de mogelijke werkzaamheden.

Je bent gericht op de doorontwikkeling van onze dienstverlening en draagt actief bij aan de ontwikkeling van kennisthema’s waar jij enthousiast over bent.

Dit ben jij

Als gedragsdeskundige sta jij stevig in je schoenen en ga jij de interessante vraagstukken met open vizier aan. Je bent scherp op de inhoud en hebt ervaring in complexe diagnostiek. Je bent uitstekend in staat om collega’s, cliënt en familie vanuit visie op verbindende wijze mee te nemen.

Daarnaast vragen we het volgende:

 • Je bent postmaster (GZ of OG) opgeleid, dan wel bereid deze opleiding te gaan volgen.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep, relevante werkervaring is een pre.
 • Je bent in het bezit van een auto en vindt het niet erg om op één dag op verschillende plekken te werken.
 • Je bent een aantal weken per jaar bereikbaar buiten kantoortijden.

Dit bieden wij

 • Een werkplek waarin je kunt door ontwikkelen en innoveren.
 • Opleidings- en bijscholingsmogelijkheden.
 • Een uitdagende, afwisselende baan met enthousiaste collega’s.
 • Goede faciliteiten om op flexibele plekken te werken (laptop, smartphone).
 • Direct een vast dienstverband voor 32-36 uur per week.
 • Salaris conform cao gehandicaptenzorg afhankelijk van ervaring en opleiding FWG 60 of FWG 65 (€ 3.482,- tot € 5.957,- bruto per maand).
 • Naast je wettelijke vakantie-uren een Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,12 per km tot 30 km enkele reis en € 0,03 per km tussen 30 en 60 km enkele reis (in plaats van € 0,08 per km tot 30 km conform cao gehandicaptenzorg).
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check.
 • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen.

Wil je werken bij De Zijlen

De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. We zijn expert in de begeleiding en zorg voor specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken. We investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. We doen dat in verbinding, met aandacht voor elkaar, met de leidinggevende dichtbij. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Dat doen wij met 1500 collega’s voor bijna 1200 cliënten. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Gonny Mik (leidinggevende cliëntservicepunt) via telefoonnummer 06-13447868

Heb je interesse?

Leuk! Dan ontvangen we graag uiterlijk 19 juni je cv en motivatie via het sollicitatieformulier op onze website. Deze kun je richten aan Laurent Jan van den Bogaard (manager BEN).

De sollicitatiegesprekken plannen we nog in.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben in de procedure.

Voor deze vacature is bij indiensttreding een positieve ‘verklaring omtrent gedrag’ (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.