NIP

Vacature ervaren Basispsycholoog/Orthopedagoog

Hervitas Zeist 13 Januari 2023

Wil jij het verschil kunnen maken en resultaat zien van je inspanningen en deskundigheid, dan is dit mogelijk interessante vacature voor jou.

Wat is jouw rol ?

Samen met een collega, psycholoog of gz-psycholoog of KP’er of psychiater, behandel je 3 weken lang een vaste groep cliënten. Je volgt deze vaste groep cliënten vanaf de intake, diagnostiek, uitvoering behandelplan en het familieprogramma tot en met afronding van de behandeling. Doordat je van het begin tot het eind betrokken bent, kun je ook echt het verschil maken en zie je het resultaat van je inzet.

Het behandelprogramma

Het behandelprogramma kent vaste onderdelen en bestaat voor uit groepstherapie en deel individuele therapie. Hierbij is de regiebehandelaar jouw steun en coach. Je evalueert de behandeling regelmatig met de regiebehandelaar en in het MDO. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij je mag rekenen op de steun van onze ervaren deskundigen en psychiater.

Onze behandeling bestaat uit een gecombineerd behandelmodel, waarin zowel elementen uit CGT, KPT, PST, ACT als Systeemtherapie worden toegepast. Tijdens het intensieve behandeltraject ga je de diepte in met de cliënt, opzoek naar de functie en mogelijke oorzaak van de game- of gokverslaving en onderliggende problematiek. Cliënten geven in de evaluaties aan dat ze de behandeling ervaren als een ‘ontdekkingsreis naar zichzelf’. Hierbij betrekken wij ook actief het systeem. De Universiteit van Utrecht heeft in een onafhankelijk wetenschappelijke evaluatie laten zien dat 80% van onze cliënten in herstel komt.

Hervitas

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van game- en gokverslaving en onderliggende problematiek (comorbide stoornissen). Dat betekent dat je werkt met een cliëntpopulatie die nog een redelijke kwaliteit van leven bezit, maar wel verstrikt is geraakt in leugens, bedrog, relatieproblemen en niet zelden hoge schulden.

Wie zoeken wij?

  • Een afgestudeerde WO-opgeleide psycholoog met logo-verklaring en een aantal jaar ervaring
  • Je bent proactief, enthousiast, gedreven en stabiel
  • Opleidingen binnen CGT, EMDR, ACT of systeemtherapie zijn een pre.
  • Beschikbaarheid minimaal 32 uur per week

Wat bieden wij?

  • Goede arbeidsvoorwaarden, inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Vrijheid om zelfstandig te kunnen behandelen met een afwisselende problematiek;
  • Samenwerking in een gedreven en ervaren team;
  • Betrokkenheid, vernieuwingen, doorontwikkeling en groei binnen de organisatie
  • Deskundigheidsbevordering (opleiding CGT, EMDR, ACT etc.) maandelijkse supervisie

Interesse?

Heb je interesse? Wij vertellen je graag meer.
Bel ons op 030 – 21 02 641 of 06 – 53 18 29 65
Of stuur je cv naar info@hervitas.nl .
Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.