NIP

Home Vraag & Aanbod Collega’s gezocht

Collega’s gezocht

epp zorg met compassie Ermelo 17 Maart 2023

Zoek je een prettige en innovatieve werkplek met vrijheid, een plek waar behandelaars optimaal tot hun recht komen en hun energie volledig kunnen richten op het behandelen van cliënten? Met of zonder hun systeem? Wil je je verder ontwikkelen in je vak? Dan zijn wij de organisatie die jij zoekt!

De missie en ambitie van epp GGZ is om op korte termijn, beschikbaar te zijn voor cliënten en hun systeem in de GGZ, zodat zij kunnen profiteren van een ambulante behandeling. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen zijn wij op zoek naar collega’s voor de functie van:

GZ-psycholoog / psychotherapeut Kind en Jeugd (regiebehandelaar) 24-36 uur p.w.
GZ-psycholoog – Psychotherapeut – SGGZ Volwassenen 24-36 uur p.w.
Senior Klinisch Psycholoog – Psychotherapeut /Praktijkopleider 16-32 uur p.w.

Wat bieden wij?

Werken bij epp GGZ betekent werken bij een organisatie die de kwaliteit van zorg voorop heeft staan en systemisch werken hoog in het vaandel heeft. Daarbij bieden wij een afwisselende en uitdagende baan in een professionele organisatie met getalenteerde collega’s. Wij onderscheiden ons van andere GGZ-instellingen doordat wij veel disciplines in huis hebben en wij de zorg voor volwassenen en jeugd zo nodig geïntegreerd aanbieden. Daarnaast is onze doelgroep erg divers en zijn wij een praktijkinstelling voor GZ-psychologen en psychotherapeuten in opleiding.

De werkdagen en tijden kunnen in onderling overleg worden afgesproken. Er is bij ons geen sprake van weekenddiensten. De arbeidsvoorwaarden en inschaling zijn conform de CAO GGZ.

Ook als je zzp-er bent nodigen wij jou van harte uit te reageren!

Wil je direct solliciteren, stuur dan je motivatie met cv naar: hrm@eppzorg.nl
Kijk voor de volledige vacatures op onze website: https://eppggz.nl/vacatures-en-opleidingen/

Contactpersonen voor deze vacatures :

Femke Jonker (teamleider SGGZ Volwassenen)
Lenneke Pieper (teamleider Kind en Jeugd Ermelo)
Renske Kuipers (bestuurder epp)

Zij zijn te bereiken via 0341-564 910 of per mail via hrm@eppzorg.nl.